In dit Helpcentrum vindt u content voor zowel Merchant Center Next als de klassieke versie van Merchant Center. Kijk naar het logo bovenaan elk artikel om te controleren of u het artikel gebruikt voor uw Merchant Center-versie.

Ophaalmethode [pickup_method]

Een eigen icoon voor Merchant Center Next en de klassieke versie van Merchant Center.

Gebruik het kenmerk ophaalmethode [pickup_method] om aan te geven dat producten kunnen worden opgehaald in de winkel.

Belangrijk: Vanaf 1 september 2024 is de ophaalmethode [pickup_method] niet meer vereist om ophalen in de winkel aan te zetten voor uw aanbod.

In dit artikel

Wanneer te gebruiken

Optional Optioneel voor ophalen in de winkel (vanaf 1 september 2024)

Voeg het kenmerk ophaalmethode [pickup_method] toe om ophalen in de winkel aan te zetten voor uw aanbod.

Ondersteunde waarden

Deze ondersteunde waarden voor het kenmerk ophaalmethode [pickup_method] worden alleen ondersteund door Vandaag ophalen.

• Kopen [buy]: De hele transactie vindt online plaats.
  • Reserveren [reserve]: Het artikel wordt online gereserveerd en de transactie vindt plaats in de winkel.

Deze waarden worden ondersteund door Later ophalen voor Shopping-advertenties en Later ophalen met advertenties met lokale voorraad.

• Verzending naar winkel [ship_to_store]: Het artikel wordt online gekocht en verzonden naar een lokale winkel waar de klant het kan ophalen.

Deze waarden worden ondersteund door Vandaag ophalen, Later ophalen met Shopping-advertenties en Later ophalen met advertenties met lokale voorraad.

• Niet ondersteund [not_supported]: Het artikel kan niet in de winkel worden opgehaald.
Let op: Deze waarden moeten in het Engels worden ingevoerd.

Indeling

Type Tekst (tekenreeks)
Herhaald veld Nee
Bestandsindeling Voorbeeldwaarde
Tekstfeeds buy
XML-feeds <g:pickup_method>buy</g:pickup_method>

Ga naar de bron Content API for Shopping voor informatie over hoe u uw gegevens voor de Content API indeelt.

Minimumvereisten

Dit zijn de vereisten waaraan u moet voldoen om uw product te tonen. Als u niet aan deze vereisten voldoet, keuren we uw product af. Dat laten we u weten in uw Merchant Center-account.

• Als u de functie Vandaag ophalen wilt gebruiken, moet u advertenties met lokale voorraad implementeren. Bovendien moet elk product dat u aanmeldt voor Vandaag ophalen op de dag dat de bestelling is geplaatst of de volgende dag kunnen worden opgehaald in de winkel. Meer informatie over de functie Vandaag ophalen.
  • Als u de functie Later ophalen wilt implementeren voor Shopping-advertenties, moet u actief zijn voor Shopping-advertenties, kunnen aangeven welke winkellocaties geschikt zijn voor het afhandelen van online bestellingen en bestellingen voor ophalen in de winkel kunnen afhandelen, zelfs als een product niet fysiek op voorraad is in uw winkels. Meer informatie over de implementatie van Later ophalen voor Shopping-advertenties.
  • Als u de functie Later ophalen wilt implementeren voor advertenties met lokale voorraad, moet u bestellingen voor ophalen in de winkel kunnen afhandelen, zelfs als een product niet fysiek op voorraad is in uw winkels. Meer informatie over hoe u Later ophalen implementeert voor advertenties met lokale voorraad