I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Afhentningsmetode [pickup_method]

Et tilpasset ikon til den klassiske version af Merchant Center og Merchant Center Next.

Brug attributten afhentningsmetode [pickup_method] til at angive, at produkter kan afhentes i butik.

Vigtigt! Fra og med den 1. september 2024 er afhentningsmetode [pickup_method] ikke længere påkrævet for at aktivere afhentning i butik for dine tilbud.

I denne artikel kan du læse om følgende:

Hvornår den kan bruges

Optional Valgfrit for afhentning i butik fra og med den 1. september 2024

Tilføj attributten afhentningsmetode [pickup_method] for at aktivere afhentning i butik for dit tilbud

Understøttede værdier

Disse understøttede værdier for attributten afhentningsmetode [pickup_method] understøttes kun af afhentning i dag.

• Køb [buy]: Hele transaktionen sker online.
  • Reservér [reserve]: Varen reserveres online, og transaktionen sker i butikken.

Disse værdier understøttes af afhentning senere i Shopping-annoncer og afhentning senere med annoncer for lokalt butikslager.

• Levering til butik [ship_to_store]: Varen købes online og sendes til en lokal butik, hvor kunden kan afhente den.

Disse værdier understøttes af afhentning i dag, afhentning senere med Shopping-annoncer og afhentning senere med annoncer for lokalt butikslager.

• Understøttes ikke [not_supported]: Varen kan ikke afhentes i butik.
Bemærk! Disse værdier skal indsendes på engelsk.

Format

Type Tekst (streng)
Gentaget felt Nej
Filformat Eksempel på værdi
Tekstfeeds køb
XML-feeds <g:pickup_method>buy</g:pickup_method>

Hvis du vil have flere oplysninger om, hvordan du formaterer dine data til Content API, kan du gå til ressourcen Content API for Shopping.

Minimumskrav

Du skal opfylde følgende krav for at vise dit produkt. Hvis du ikke opfylder kravene, afviser vi produktet og giver dig besked om det på din Merchant Center-konto.

• Hvis du vil bruge funktionen afhentning i dag, skal du implementere annoncer for lokalt butikslager. For hvert produkt, du tilmelder til afhentning i dag, skal du desuden tilbyde afhentning samme dag eller næste dag fra det tidspunkt, hvor ordren bliver afgivet. Få flere oplysninger om funktionen afhentning i dag.
  • Hvis du vil implementere afhentning senere i Shopping-annoncer, skal du have aktiveret Shopping-annoncer, du skal kunne identificere de af dine butikker, som er kvalificerede til at opfylde onlineordrer, og du skal kunne opfylde ordrer med afhentning i butik, selvom et produkt ikke fysisk er på lager i dine butikker. Få flere oplysninger om, hvordan du implementerer afhentning senere for Shopping-annoncer.
  • Hvis du vil implementere afhentning senere i annoncer for lokalt butikslager, skal du kunne opfylde ordrer med afhentning i butikken, selvom et produkt ikke fysisk er på lager i dine butikker. Se, hvordan du implementerer afhentning senere i annoncer for lokalt butikslager.