Denne version af Hjælp viser nu artikler, der er relevante for Merchant Center Next. Få flere oplysninger om opgraderingen, og få svar på ofte stillede spørgsmål.

Sådan løser du problemet: Forskellige tilgængeligheder

Opdater dit produkts tilgængelighed i dine produktdata, så den matcher tilgængeligheden på din landingsside

Den værdi, du indsender for attributten tilgængelighed [availability] i dine produktdata og i oplysningerne på din landingsside, skal være den samme. For nogle af dine produkter er værdien i dine produktdata forskellig fra værdien på dit website. Hvis du har for mange produkter, hvor tilgængeligheden er forkert, kan din konto blive suspenderet.

Det er muligt, at tilgængeligheden af disse produkter i øjeblikket matcher tilgængeligheden på din landingsside, da produkterne kan være blevet opdateret i mellemtiden. Da vi sammenlignede dine produktdata med dit website (se tidsstempel), fandt vi imidlertid en uoverensstemmelse. Du kan finde den aktuelle godkendelsesstatus for et produkt i kolonnen "Status" ved at klikke på Produkter og derefter vælge siden Alle produkter.

En almindelig årsag til forkert tilgængelighed er tidsforskellen mellem opdateringer på dit website og opdateringer af dine produktdata i Merchant Center. Vi anbefaler, at du planlægger uploads eller opdateringer af feeds via Content API, så snart produkterne er blevet opdateret på dit website. Hvis dine produkters tilgængelighedsstatus ændres ofte, anbefaler vi, at du uploader feedet oftere, eller at du overvejer at bruge Content API, som gør det muligt for dig at opdatere produkter enkeltvis.

Hvis du bruger opmærkning af strukturerede data på dit website, kan vi hente produktoplysninger fra din landingsside. Du kan få flere oplysninger ved at gå til schema.org. Sørg for, at opmærkningen på produktets landingsside er korrekt, og at den stemmer overens med det, som brugeren får vist. Du kan bruge værktøjet til udvidede resultater til at teste dine landingssider. Du kan også vælge at aktivere automatisk opdatering af varer, som er en funktion, der reducerer risikoen for kontosuspendering på grund af uoverensstemmelser i tilgængelighed. Funktionen forhindrer også, at dine produkter afvises midlertidigt, hvis du bruger schema.org-mikrodata på dit website.

Produkterne vises igen i Shopping-annoncer og gratis fortegnelser, når du har opdateret attributten tilgængelighed [availability] med den korrekte status i dit feed og har indsendt dine produktdata igen.

Bemærk! Angiv ikke attributten tilgængelighed [availability] som "out_of_stock" for at sætte visningen af dine produkter på pause. Brug i stedet attributten pause [pause] til at sætte dine produkter midlertidigt på pause i op til 14 dage. Hvis du vil sætte dine produkter på pause i mere end 14 dage, skal du bruge attributten ekskluderet destination [excluded_destination].

Vejledning

Trin 1: Se de berørte produkter

1. Log ind på din Merchant Center-konto.
  2. Vælg Produkter i navigationsmenuen, og klik på Diagnostik.
  3. Klik på fanen Vareproblemer for at se de aktuelle problemer, der påvirker dine produkter.

Sådan downloader du en liste (.csv) over alle berørte produkter for alle aktuelle problemer:

• Klik på downloadknappen Download ud for filterknappen Download, under grafen og over listen over problemer.

Sådan downloader du en liste (.csv) over alle berørte produkter for et specifikt problem:

• Find problemet i kolonnen "Problem", og klik derefter på downloadknappen Download for enden af rækken.

Sådan får du vist en liste over op til 50 produkter med dette specifikke problem:

• Find problemet i kolonnen "Problem", og klik derefter på Vis eksempler i kolonnen "Berørte varer".

Trin 2: Sørg for, at tilgængeligheden i dine produktdata stemmer overens med tilgængeligheden på dine landingssider

1. Filtrér den downloadede rapport, så du kun ser produkter med:
    "Problemtitel" = Uoverensstemmende værdi (sidecrawl): Tilgængelighed [availability]
  2. Tjek din opdateringsproces for at se, hvad der kan være årsag til problemet:
    • Se eksempler på fanen "Vareproblemer" i Diagnostik.
    • Sørg for at opdatere din landingsside og dine produktdata på samme tid.
    • Planlæg et upload, eller brug Content API til at opdatere dine produktdata med det samme. Denne planlægning er med til at sikre, at Google har de samme data som din landingsside.
    • Sørg for, at du kun bruger attributten 'udelukket destination' [excluded_destination] til at ekskludere produkter fra at blive vist.
  3. Når du har løst problemet, skal du opdatere attributten tilgængelighed [availability] i dine produktdata, så den stemmer overens med din landingsside.

Trin 3: Genindsend dine produktdata

1. Når du har opdateret dine produktdata, skal du indsende dem igen ved hjælp af en af disse metoder:
  2. Derefter skal du sørge for, at du har løst problemet, ved at tjekke, om det stadig vises på siden Diagnostik.
    • Husk! Der kan gå et stykke tid, før din ændring kan ses på siden Diagnostik.
  3. Overvej at aktivere automatisk opdatering af varer. Så reducerer du risikoen for produktafvisninger på grund af uoverensstemmelser i tilgængelighed ved at give Google tilladelse til at hente de nyeste produktdata fra dit website.

Trin 4: Anmod om en gennemgang

I nogle tilfælde kan du anmode om en gennemgang, hvis din konto eller et af dine produkttilbud bliver afvist, og du enten har løst problemet eller er uenig i problemet. Hvis gennemgangen lykkes, forsvinder problemet. Hvis afvisningen forbliver aktiv, og du ikke er sikker på, hvordan du skal fortsætte, kan du kontakte os for at få support.

Bemærk! Hvis du bruger en tredjepartsplatform til at vise dine produkter, kan du muligvis også gå til din tredjepartsapplikation for at anmode om en gennemgang.