Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Tietoja Ajoneuvomainosten kumppanuusohjelmasta

Tässä artikkelissa kerrotaan Ajoneuvomainosten kumppanuusohjelman kelpoisuusvaatimuksista.

Ajoneuvomainosten kumppanuusohjelman avulla ajoneuvomainostajat voivat mainostaa ajoneuvoja ilman, että heidän täytyy luoda ja toimittaa ajoneuvomainosten ensisijaisia syötteitä. Ajoneuvosyötteiden tarjoajat luovat ajoneuvomainossyötteitä indeksoimalla autokaupan verkkosivustoja ja osuvia automatisoituja datankeruuhankkeita. Tämän jälkeen ne hostaavat ensisijaisia syötteitä, joita voidaan käyttää Kauppiaskeskuksessa.

Ajoneuvomainosten kumppanuusohjelma

Ajoneuvosyötteiden tarjoajat, kuten Ansira ja Fullpath, voivat auttaa sinua yksinkertaistamaan ja automatisoimaan ajoneuvosyötteiden luomisen ja lähetyksen Kauppiaskeskukseen kertaluontoisen määritysprosessin kautta. Ajoneuvomainoskumppanimme indeksoivat verkkosivustosi ja luovat reaaliaikaisen ajoneuvosyötteen saatavilla olevan varastosi pohjalta. Ajoneuvosyötteesi päivitetään 24 tunnin välein.

Huom: Kolmantena osapuolena toimivan palveluntarjoajan käyttämiseen syötteiden hallinnassa liittyy kuluja. Tarkemmat hintatiedot saat palveluntarjoajilta.

Ajoneuvomainoskumppanit

Palveluntarjoaja Toimintamaat
Ansira US, CA (vain EN)
Fullpath US

Aloita Ajoneuvomainosten kumppanuusohjelman käyttö

Aloita Ajoneuvomainosten kumppanuusohjelman käyttö seuraamalla ajoneuvomainosten käyttöönotto‑oppaan vaiheita 1–3:

1. Tilien luominen
  2. Ajoneuvomainosohjelman käyttöönotto
  3. Yritystietojen lisääminen

Kun olet suorittanut vaiheet 1–3, ota yhteyttä johonkin ajoneuvomainoskumppaneistamme ja lähetä hakulomake yhteydenottolinkin kautta. Ajoneuvomainoskumppanimme arvioi verkkosivustosi ja aloittaa syötteen luomisprosessin. Kun prosessi on valmis, saat URL‑osoitteen, joka hostaa ajoneuvomainoksen uutta ensisijaista syötettä.

Kun olet saanut ajoneuvomainosten ensisijaista syötettä hostaavan URL‑osoitteen, jatka ajoneuvosmainosten käyttöönotto‑oppaan vaiheeseen 4.