I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Om levering samme dag for produktfortegnelser online

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

Denne funktion giver forhandlere mulighed for at angive, hvilke produkter online der er kvalificeret til badges og annoteringer for levering samme dag. Kvalificerede gratis fortegnelser med onlinetilbud vises til kunderne på hele Google med en tydelig angivelse af, at de kan leveres samme dag.

Få flere oplysninger om, hvordan du indsender forsendelsesoplysninger til Google.

På denne side

Før du går i gang

• Identificer, hvilke produkter der understøtter levering samme dag.
  • Identificer tidsfrister for de deltagende butikker. Du skal muligvis konfigurere flere forsendelsesservicer med levering samme dag for at tage højde for flere tidszoner. Tidszoner er baseret på de Merchant Center-indstillinger, du angiver, ikke brugerens lokation.
  • Fastsæt din gebyrstruktur, inklusive leveringsgebyr. Vi understøtter i øjeblikket ikke yderligere gebyrer, og derfor er den bedste fremgangsmåde at lægge alle gebyrerne sammen og indsende dem til Google som ét leveringsgebyr (intervalbaseret forsendelsesgebyr understøttes).
  • Angiv leveringsafstand for hver butik. Hvis leveringsradius varierer, kan du enten oprette en separat forsendelsesservice til levering samme dag eller angive en meget konservativ radius.

Kriterier for kvalifikation

Du kan aktivere annoteringer og badges for levering samme dag for dine fortegnelser i USA, hvis du opfylder følgende kriterier:

• Din virksomhed skal tilbyde ordreopfyldelse med levering samme dag for kvalificerede produkter, og indstillingerne for levering samme dag, du indsender til Merchant Center, skal matche det, der er på dit website.
  • Forsendelsesprisen for levering samme dag skal svare til prisen, der er angivet på dit website.
  • Dine fortegnelser skal være tilgængelige i USA.

Vejledning

Konfigurer levering samme dag for produktfortegnelser online

Du kan konfigurere levering samme dag for produktfortegnelser online via standardforsendelsesservicen med nogle få ændringer i ekspeditions- og forsendelsestiden. Derudover kan du inden for samme "standardforsendelsesservice" med levering samme dag bruge forsendelsestiden til at inkludere destinationer, der er kvalificerede til levering samme dag, og ekskludere andre destinationer.

Opret en ny forsendelsesservice

1. På din Merchant Center-konto skal du klikke på ikonet for værktøjer og indstillinger Merchant Center Settings [icon].
  2. Vælg Forsendelse og returnering under "Værktøjer".
  3. Klik på Tilføj forsendelsesservice.
  4. Vælg Forsendelse af onlineprodukter.

Dækning af tjenester

På siden "Dækning af tjenester" skal du navngive din forsendelsesservice og vælge USA som land og.vælge USD som valuta.

Bemærk! Denne funktion er i øjeblikket kun tilgængelig i USA.

Leveringstid

1. Vælg "Angiv et interval for leveringstider" manuelt.
  2. Vælg tidsfrist for ordreafgivelse. Dette er det specifikke tidspunkt eller antallet af timer på forhånd, som en kunde skal afgive sin ordre, hvis den skal være kvalificeret til levering samme dag.
    • Vælg også tidszonen for det angivne tidspunkt (baseret på Merchant Center-indstillingerne, ikke brugerens lokation).
  3. Ved "Ekspeditionstid for ordre" skal du angive det mindste/maksimale antal dage, der kræves til behandling af en ordre, som 0/0.
  4. Ved "Forsendelsestid" skal du angive det mindste/maksimale antal dage, der kræves til levering af en ordre, som 0/0.
Bemærk! Hvis dine forsendelsestider varierer afhængigt af destinationen, skal du vælge "Flere forsendelsestider" og tilføje specifikke destinationer, som disse indstillinger gælder for. Du kan få flere oplysninger under Regionbestemt prissætning og tilgængelighed.

Forsendelsespriser

1. På siden "Forsendelsesomkostninger" skal du vælge de forsendelsesomkostninger, du opkræver fra dine kunder for levering samme dag. Der er følgende muligheder:
    • Gratis forsendelse for ordrer på over et bestemt beløb.
    • Gratis forsendelse på alle ordrer.
    • Intervalbaseret pris baseret på ordrens samlede værdi.
    • Fast pris for alle ordrer.
    • I de avancerede indstillinger kan du angive forsendelsespriser baseret på destinationen efter postnummer/stat, varens vægt, antal og ordrepris.
  2. Klik på Gem.

Hvis kun en undergruppe af dine produkter er tilgængelige til levering samme dag, skal du bruge forsendelsesetiket til at tagge tilgængelige tilbud og angive navnet på forsendelsesetiketten i avancerede indstillinger, når du opretter en tabel over forsendelsespriser.

Bemærk! Siden "Forsendelsesoverblik" viser leveringstiden for forsendelsesservices med levering samme dag, der er oprettet via "Standardforsendelse"-flowet som "Levering samme dag".

Verificering

Det er vigtigt at validere dine forsendelsesindstillinger for at sikre en positiv kundeoplevelse. Google verificerer forsendelsesservicer med levering samme dag, der tilføjes af forhandlere, så sørg for, at oplysningerne stemmer overens med det, der er nævnt på dit website. Levering samme dag skal annonceres og nævnes på både dit website og i betalingsprocessen.

Det kan tage op til 72 timer for Google at gennemgå indstillingerne. Hvis der er et problem med indstillingerne for levering samme dag, modtager administratoren af din Merchant Center-konto en mail med en vejledning i, hvordan du løser problemet.

Bemærk! Der er forskellige faktorer, der påvirker, hvordan og hvornår annoteringen vises, uanset verificeringsstatussen.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan konfigurerer jeg levering samme dag baseret på brugerens tidszone?

Det ville kræve, at du indstiller en separat forsendelsesservice for hver tidszone, du målretter mod.

Hvordan inkluderer man yderligere servicegebyrer?

Vi skelner i øjeblikket ikke mellem yderligere gebyrer og andre gebyrer. Disse gebyrer skal derfor inkluderes i den samlede forsendelsespris.

Hvordan viser man, at der kun er levering samme dag for en bestemt stat/et bestemt postnummerinterval?

Under forsendelsestid skal du angive den specifikke stat/det specifikke postnummerinterval, du målretter mod. Når du kommer til siden med forsendelsespriser, skal du klikke på Avancerede indstillinger og oprette en tabel over forsendelsespriser. Du kan angive stat/postnummerinterval og angive prisen. Tilføj endnu en dimension, og ekskluder resten af staterne/postnumrene ved at indstille konverteringsværdien til "Ingen forsendelse".