In dit Helpcentrum vindt u content voor zowel Merchant Center Next als de klassieke versie van Merchant Center. Kijk naar het logo bovenaan elk artikel om te controleren of u het artikel gebruikt voor uw Merchant Center-versie.

Over levering op de volgende dag voor lokale productvermeldingen

Een eigen icoon voor de artikelkop voor de klassieke versie van Merchant Center.

Met de functie voor levering op de volgende dag kunt u aangeven welke producten in de buurt in aanmerking komen voor levering op de volgende dag als het uiterlijke besteltijdstip voor levering op dezelfde dag is verstreken. Deze functie is alleen beschikbaar voor advertenties met informatie over producten die in de winkel worden verkocht en advertenties met lokale voorraad.

Op deze pagina

Vereisten

Levering op de volgende dag instellen

Als u de functie voor levering op de volgende dag wilt gebruiken, moet u eerst uw levering op dezelfde dag instellen. Nadat u een uiterlijk besteltijdstip hebt ingesteld, kunt u ervoor kiezen een annotatie te laten zien dat artikelen die op dezelfde dag worden bezorgd, ook in aanmerking komen voor levering op de volgende dag als de bestelling na het uiterlijke besteltijdstip wordt geplaatst. De annotatie voor levering op de volgende dag wordt weergegeven vanaf het uiterlijke besteltijdstip tot 12:00 uur.

Opmerking: Als de winkel de volgende dag gesloten is, wordt de annotatie voor de volgende dag niet weergegeven.

Servicedekking

1. Klik in uw Merchant Center-account op het icoon voor tools en instellingen Icoon voor het menu Tools en instellingen [Gear].
  2. Selecteer Verzending en retourzendingen onder Tools.
  3. Selecteer Verzendservice toevoegen.
  4. Selecteer Levering voor producten in de buurt (alleen VS).
  5. Voer op de pagina Servicedekking een naam in voor uw verzendservice en selecteer USD als valuta voor de kosten.

Leveringsinstellingen

1. Selecteer op de pagina Leveringsinstellingen of al uw producten of alleen bepaalde producten beschikbaar zijn voor levering op dezelfde dag.
  2. Bepaal of alle winkels levering op dezelfde dag aanbieden of alleen bepaalde winkellocaties.
  3. Maak een label voor levering op dezelfde dag (indien van toepassing). Meer informatie over hoe u een label voor levering op dezelfde dag maakt
  4. Selecteer een maximale leveringsradius.
  5. Selecteer een uiterlijk besteltijdstip.
  6. Klik op het potloodje naast de tekst 'Na het uiterlijke besteltijdstip wordt het bericht over levering op de volgende dag weergegeven'.
  7. Als u wilt dat de annotatie voor de volgende dag wordt weergegeven, selecteert u het keuzerondje naast Ja.
  8. Geef een minimale waarde op die bestellingen moeten hebben om in aanmerking te komen voor levering op dezelfde dag. Als er geen minimale bestelwaarde is, laat u deze waarde op $ 0,00 staan.