Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Toimitus seuraavana päivänä ‑ominaisuus paikallisissa tuotelistauksissa

Oma kuvake klassisen Kauppiaskeskuksen artikkeliotsikoille.

Toimitus seuraavana päivänä ‑ominaisuuden avulla voit ilmoittaa, mitkä paikalliset tuotteet voidaan toimittaa seuraavana päivänä, jos saman päivän toimituksen takaraja on umpeutunut. Ominaisuus on käytettävissä vain paikallisissa tuotelistauksissa ja paikallisissa tuotemainoksissa.

Sisällys

Kelpoisuus

• Varmista, että yrityksesi tarjoaa ehdot täyttäville tuotteille saman päivän toimituksen edellyttämät palvelut.
  • Luo toimipisteillesi Google Yritysprofiili ja linkitä profiilisi Kauppiaskeskus-tiliisi.
  • Ota maksuttomat paikalliset listaukset käyttöön Kauppiaskeskuksessa, jotta voit listata tuotteesi maksutta Googleen.
  • Luo paikallistuotesyöte ja lähetä se Kauppiaskeskukseen.
  • Saman päivän toimitus on tällä hetkellä saatavilla vain Yhdysvalloissa maksuttomissa paikallisissa listauksissa.

Toimitus seuraavana päivänä ‑ominaisuuden käyttöönotto

Jos haluat käyttää Toimitus seuraavana päivänä ‑ominaisuutta, sinun on ensin valittava saman päivän toimituksen asetukset. Kun olet asettanut tilausten takarajan kellonajan, voit halutessasi lisätä merkinnän ilmoittaaksesi, että saman päivän toimituksen tuotteet voidaan toimittaa myös seuraavana päivänä, kun tilaukset tehdään valitun takarajan umpeuduttua. Toimitus seuraavana päivänä ‑merkintä näkyy valitun takarajan jälkeen klo 24.00 asti.

Huom. Jos kauppa on suljettu seuraavana päivänä, Toimitus seuraavana päivänä ‑merkintä ei näy.

Palvelun kattavuus

1. Siirry Kauppiaskeskus-tilillesi ja klikkaa työkalu- ja asetuskuvaketta Työkalut ja asetukset ‑valikon kuvake [Ratas].
  2. Valitse Työkalut-kohdasta Toimitus ja palautus.
  3. Valitse Lisää kuljetuspalvelu.
  4. Valitse Paikallisten tuotteiden toimitus (vain Yhdysvallat).
  5. Nimeä kuljetuspalvelu Palvelun kattavuus ‐sivulla ja valitse maksujen valuutaksi Yhdysvaltain dollari (USD).

Toimitusasetukset

1. Valitse Toimitusasetukset-sivulta, voidaanko kaikki tuotteet vai vain tietyt tuotteet toimittaa samana päivänä.
  2. Valitse, tarjoavatko kaikki kaupat vai vain tietyt kaupat saman päivän toimituksen.
  3. Luo saman päivän toimituksen tunniste tarvittaessa. Lue lisää saman päivän toimituksen tunnisteen luomisesta.
  4. Valitse toimitusalueen laajuus.
  5. Valitse tilauksen takarajan kellonaika.
  6. Klikkaa kynäkuvaketta "Tilauksen takarajan jälkeen näkyviin tulee viesti seuraavan päivän toimituksesta" ‑tekstin vierestä.
  7. Jos haluat, että Toimitus seuraavana päivänä ‑merkintä tulee näkyviin, valitse "Kyllä"-vaihtoehdon valintanappi.
  8. Lisää samana päivänä toimitettavien tilausten edellyttämä vähimmäisarvo. Jos vähimmäisarvoa ei ole, lisää arvoksi 0,00 $.