I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Slik løser du problemet «For mange feeder for produktlager i butikk»

Fjern noen av produktene i feeden for produktlager i butikk for denne oppføringen, slik at det blir 10 000 eller færre – eller be om å få hevet grensen

Hvis du laster opp for mange produkter i butikk for et tilbud, blir det ikke vist. Du kan løse dette problemet ved å slette noen av de eksisterende produktene fra tilbudet eller be om å få utvidet kvoten.

Merk: Google kan vise en grense som gjelder spesielt for hver selger, i stedet for en fast grense på 10 000.

Veiledning

Trinn 1 av 3: Se de berørte produktene

1. Logg på Merchant Center-kontoen din.
  2. Velg Produkter på navigasjonsmenyen, og klikk på Diagnostikk.
  3. Vareproblemer-fanen filtrerer du dataene ved å velge Destinasjon: Annonser for varer i butikk.

Slik laster du ned en liste (i CSV-format) over alle berørte produkter for alle problemer:

• Klikk på nedlastingsikonet Download ved siden av filterikonet Filter icon (under diagrammet, over listen med problemer).

Slik laster du ned en liste (i CSV-format) over alle berørte produkter for et bestemt problem:

• Finn problemet i «Problem»-kolonnen, og klikk på nedlastingsikonet Download ytterst på raden.

Slik ser du en liste over opptil 50 produkter med et bestemt problem:

• Finn problemet i «Problem»-kolonnen, og klikk på Se eksempler i «Berørte varer»-kolonnen.

Trinn 2 av 3: Fjern noen produkter fra kontoen din, eller be om å få hevet produktgrensen

1. Filtrer den nedlastede rapporten slik at du bare ser produkter med følgende:
    «Problemtittel» = Ikke sendt inn fordi produktgrensen er nådd.
  2. Søk etter disse produktene i informasjonen om produktlager i butikk (bruk ID-en for å finne dem), og slett noe av den eksisterende informasjonen, slik at det totale antallet er under grensen.
    Du kan også be om å få økt produktkvoten.

Trinn 3 av 3: Send inn produktinformasjonen på nytt

1. Når du har oppdatert informasjonen om produktlager i butikk, sender du den inn på nytt på en av følgende måter:
  2. Sjekk at problemet er løst ved å kontrollere at det ikke lenger står på Behandler-fanen.
Merk: Det kan ta litt tid før endringene gjenspeiles på «Diagnostikk»-fanen.

Linker til relatert innhold