In dit Helpcentrum vindt u content voor zowel Merchant Center Next als de klassieke versie van Merchant Center. Kijk naar het logo bovenaan elk artikel om te controleren of u het artikel gebruikt voor uw Merchant Center-versie.

Oplossing: Te veel lokale voorraden

Verwijder lokale voorraden uit uw feed met lokale productvoorraad voor deze vermelding, zodat er 10.000 of minder over zijn, of vraag om een limietverhoging.

Als u te veel lokale voorraden uploadt voor de aanbieding, wordt de aanbieding niet getoond. Verwijder enkele bestaande lokale voorraden uit uw aanbieding of vraag om een limietverhoging om dit probleem op te lossen.

Opmerking: Google kan voor elke verkoper een limiet tonen in plaats van de vaste limiet van 10.000.

Instructies

Stap 1 van 3: Bekijk de betreffende producten

1. Log in op uw Merchant Center-account.
  2. Selecteer Producten in het navigatiemenu en klik op Diagnostische gegevens.
  3. Filter de gegevens op het tabblad Problemen met artikelen door Bestemming: Advertenties met lokale voorraad te selecteren.

Een lijst (.csv) van alle getroffen producten downloaden voor alle problemen:

• Klik op het downloadicoon Download naast het filtericoon Filter icon onder het diagram en boven de lijst met problemen.

Een lijst (.csv) van alle getroffen producten downloaden voor een bepaald probleem:

• Zoek het probleem in de kolom Probleem en klik op het downloadicoon Download aan het einde van de rij.

Zo bekijkt u een lijst van maximaal 50 producten met dit specifieke probleem:

• Zoek het probleem in de kolom Probleem en klik op Voorbeelden bekijken in de kolom Getroffen artikelen.

Stap 2 van 3: Verwijder enkele producten uit uw account of vraag om een verhoging van uw productlimiet

1. Filter het gedownloade rapport zodat u alleen producten ziet met:
    'Titel van probleem' = Niet verzonden vanwege productlimiet.
  2. Zoek deze producten in uw gegevens over de lokale voorraad (met behulp van de ID) en zorg ervoor dat u enkele van de bestaande voorraadgegevens verwijdert, zodat de totale voorraad onder de maximumlimiet ligt.
    U kunt ook een verhoging van de voorraadlimiet aanvragen.

Stap 3 van 3: Dien de productgegevens opnieuw in

1. Nadat u de gegevens over uw lokale voorraad heeft geüpdatet, dient u deze opnieuw in via een van deze methoden:
  2. Controleer of u het probleem heeft opgelost en of het probleem niet meer wordt vermeld op het tabblad Verwerken.
Opmerking: Het kan even duren voordat uw wijzigingen worden getoond op het tabblad Diagnostische gegevens.