Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Korjausohje: Liian monta paikallista varastoa

Poista tämän listauksen paikallistuotevarastosyötteestä paikallisia varastoja niin, että niitä on enintään 10 000, tai pyydä rajan nostamista

Jos lataat tarjoukseen liian monta paikallista varastoa, tarjousta ei näytetä. Voit korjata ongelman poistamalla tarjouksesta paikallisia varastoja tai pyytämällä kiintiön kasvattamista.

Huom. 10 000:n kiinteän rajan sijaan Google voi näyttää kullekin kauppiaalle oman rajan.

Ohjeet

Vaihe 1/3: Katso, mitä tuotteita ongelma koskee

1. Kirjaudu Kauppiaskeskus‑tilillesi.
  2. Valitse navigointivalikosta Tuotteet ja klikkaa Diagnostiikka.
  3. Tuoteongelmat-välilehdellä voit suodattaa dataa valitsemalla Näyttöpaikka: Paikalliset tuotemainokset.

Näin voit ladata .csv-muotoisen listan kaikista tuotteista, joissa on ongelmia:

• Klikkaa latauskuvaketta Download suodatinkuvakkeen Filter icon vierestä. Löydät sen kaavion alapuolelta ja ongelmaluettelon yläpuolelta.

Näin voit ladata .csv-muotoisen listan kaikista tuotteista, joihin liittyy tietty ongelma:

• Valitse Ongelma-sarakkeesta ongelma ja klikkaa sitten rivin lopusta latauskuvaketta Download.

Jos haluat nähdä listan enintään 50 tuotteesta, joihin liittyy tietty ongelma:

• Valitse Ongelma-sarakkeesta ongelma ja klikkaa sitten Tuotteita‑sarakkeesta Näytä esimerkit.

Vaihe 2/3: Poista tuotteita tililtäsi tai pyydä tuoterajan korotusta

1. Suodata ladattu raportti niin, että näet vain tuotteet, joita koskee seuraava ongelma:
    "Ongelman nimi" = Lähetysvirhe tuoterajan takia.
  2. Hae näitä tuotteita paikallisen varaston datasta (tunnuksen avulla) ja poista osa varastotiedoista niin, että varaston kokonaismäärä on alle enimmäisrajan.
    Voit myös pyytää varastokiintiön kasvattamista.

Vaihe 3/3: Lähetä tuotetiedot uudelleen

1. Kun olet päivittänyt paikallisen varaston datan, lähetä se uudelleen jollain seuraavista tavoista:
  2. Tarkista, että ongelma on korjattu eli varmista, että sitä ei enää näy Käsitellään-välilehdellä.
Huom. Voi mennä jonkin aikaa, ennen kuin tekemäsi muutokset näkyvät Diagnostiikka-välilehdellä.