Notifikation

I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Vis dine produkter gratis på Google

Denne artikel er beregnet til brugere af Google- og YouTube-appen på Shopify

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

Produkter, der er synkroniseret med Merchant Center ved hjælp af Google-og YouTube-appen på Shopify, kan vises gratis på hele Google for kvalificerede butikker.

Hvis du allerede bruger Google- og YouTube-appen på Shopify til at synkronisere produkter med Merchant Center, kan du tjekke, om Googles platforme er tilvalgt for dit produktfeed. Hvis du tilvælger Googles platforme, kan dine produkter vises i ikke-betalte produktfortegnelser på Google-platforme. Du kan vælge en vilkårlig prissammenligningstjeneste (CSS, Comparison Shopping Service) via CSS-kontrolpanelet, der er tilgængeligt i Merchant Center.

Hvis du ikke har brugt Google- og YouTube-appen på Shopify før, skal du konfigurere appen, så dine produkter synkroniseres med Google Merchant Center.

På denne side

Om gratis fortegnelser

Gratis fortegnelser giver kunderne mulighed for at se produktresultater fra din Shopify-butik på hele Google, f.eks. på fanen Shopping, Google Søgning (.com), Google Billeder og Google Lens.

Kunder, der søger på fanen Shopping, har en klar købshensigt, så dine produktfortegnelser i disse søgeresultater kan opnå flere konverteringer end almindelige søgemaskineresultater. Desuden er det kun godkendte produkter, der vises i søgeresultaterne på fanen Shopping, så der er større chance for, at nye kunder finder dine produkter, når de søger via fanen Shopping, sammenlignet med almindelige søgemaskinefortegnelser. Dine produkter kan også blive vist som et udvidet uddrag på søgeresultatsiden for relaterede produktsøgninger.

Bemærk! Der er ikke garanti for, at dine produkter vises på Google, da vi bruger de data, du indsender til os, til at matche det, kunderne søger efter.

Få flere oplysninger om, hvordan du viser dine produkter gratis på Google.

Hvis du vil forbedre effektiviteten af dine produktfortegnelser på fanen Shopping, kan du følge denne vejledning for at optimere dine produktoplysninger:

• Sørg for, at dine produkt- og butiksoplysninger er beskrivende og opdaterede.
  • Føj billeder af høj kvalitet til dine produkter.
  • Optimer dine produkttitler og -beskrivelser ved at inkludere søgeord, som kunderne bruger i søgninger.
  • Tilføj relevante produktdata, f.eks. størrelse eller køn, for at øge chancen for, at kunderne kan finde dine produkter.
  • Føj op til mindst 3 niveauer for produkttype til dine produkter. Få flere oplysninger om produkttyper
Bemærk! Hvis du ikke har prøvet onlinesalg før, kan det tage noget tid, før dine produkter vises i relevante søgeresultater.

Understøttede lande og regioner

Du kan vise dine produkter gratis på Google i følgende lande og regioner.

Argentina Indien Saudi-Arabien
Australien Indonesien Singapore
Østrig Israel Slovakiet
Belgien Irland Sydafrika
Brasilien Italien Sydkorea
Canada Japan Spanien
Chile Malaysia Sverige
Colombia Mexico Schweiz
Tjekkiet Nederlandene Taiwan
Danmark New Zealand Thailand
Finland Norge Tyrkiet
Frankrig Filippinerne Ukraine
Tyskland Polen De Forenede Arabiske Emirater
Grækenland Portugal Storbritannien
Hongkong SAR Rumænien USA
Ungarn Rusland Vietnam

Tjek, om Googles platforme er tilvalgt for dit produktfeed

For at dine synkroniserede produkter skal være kvalificerede til at blive vist i gratis fortegnelser på Google, skal din butik sælge i et understøttet land eller en understøttet region. Den metode, du brugte til at oprette din Merchant Center-konto, afgør desuden, om dit produktfeed automatisk tilmeldes visning på Googles platforme:

• Hvis du har oprettet din Merchant Center-konto ved hjælp af Google- og YouTube-appen på Shopify, og din butik opfylder kvalifikationskravene, kan dine godkendte produkter automatisk begynde at blive vist på fanen Shopping i relevante søgeresultater.
  • Hvis du har oprettet din Merchant Center-konto uden for Shopify, skal du bruge Merchant Center til at tjekke, om dine produkter kan vises på fanen Shopping i relevante søgeresultater.

Få flere oplysninger om, hvordan du får vist status for feeds og produkter.

Tilvalg af gratis fortegnelser

Hvis du vil tilvælge gratis fortegnelser på Google, skal du følge vejledningen nedenfor:

1. I Google- og YouTube-appen på Shopify skal du vælge fanen Indstillinger.
  2. Vælg og åbn din Merchant Center-konto.
  3. Klik på Products [Produkter] i navigationsmenuen til venstre, og klik derefter på Feeds.
  4. Under sektionen "Destinations" [Destinationer] i tabellen skal du tjekke, om Free listings [Gratis fortegnelser] vises. Hvis dit produktfeed viser Free listings [Gratis fortegnelser] som en destination, kan dine godkendte produkter blive vist på Googles platforme.
  5. Hvis Gratis fortegnelser ikke er angivet som destination for dit produktfeed, skal du tilvælge gratis fortegnelser:
    1. Klik på navnet på dit produktfeed. Produktfeeds, der er oprettet af Shopify, er angivet som Content API.
    2. Vælg det land, du vil målrette mod, på fanen Settings [Indstillinger]. Hvis du ikke sælger til et understøttet land eller en understøttet region, er du ikke kvalificeret til at tilvælge gratis fortegnelser.
    3. Markér afkrydsningsfeltet for Free listings [Gratis fortegnelser] for at tilvælge.

Fravalg af gratis fortegnelser

Sådan udelukker du dit feed fra en bestemt destination, efter du har konfigureret din konto:

1. I Google- og YouTube-appen på Shopify skal du vælge fanen Settings [Indstillinger].
  2. Vælg og åbn din Merchant Center-konto.
  3. Klik på Products [Produkter] i navigationsmenuen til venstre, og klik derefter på Feeds.
  4. Vælg navnet på det feed, du vil opdatere.
  5. Klik på fanen Settings [Indstillinger] på den side, der indlæses.
  6. Fravælg alle de destinationer, du vil udelukke, i sektionen "Destinations" [Destinationer].
  7. Klik på Save [Gem].

Relaterede links