Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Kanta-asiakaspisteohjelmat: Japani

Maksuttomien listausten kanta-asiakaspisteohjelman avulla voit tarjota asiakkaille pisteillä lunastettavia etuja Googlen eri alustoilla. Kanta-asiakaspisteohjelman edut näkyvät Googlen eri palveluissa, kuten Google Haussa, Walletissa ja Mapsissa.

Ohjelmaa voivat hyödyntää kauppiaat, jotka mainostavat tuotteitaan maksuttomilla listauksilla Japanissa.

Sisällys

Hyödyt

• Aktivoi ja säilytä nykyiset asiakkaat: Kanta-asiakaspisteohjelmat parantavat asiakkaiden sitoutumista brändiisi ostokokemuksen aikana.
  • Tavoita uusia asiakkaita: Kanta-asiakaspisteohjelman tiedot näkyvät myös asiakkaille, jotka eivät ole mukana ohjelmassa.

Näin se toimii

Kanta-asiakaspisteohjelman ylätason tiedot ja edut ovat näkyvissä kaikille asiakkaille.

Etutyypit

• Lunastettavat pisteet: Asiakkaat saavat ostoksista pisteitä, jotka voi lunastaa myöhemmin.

Lisää kanta-asiakaspisteohjelma Kauppiaskeskus-tilillesi, niin asiakkaasi näkevät kanta-asiakkaana potentiaalisesti ansaittavat pisteet. Ohjelman käyttöönotosta ei aiheudu lisämaksuja.

Kanta-asiakaspisteohjelman käyttöönotto

Vaihe 1/5: Aktivoi kanta-asiakaspisteohjelman kortti

1. Siirry Kauppiaskeskuksessa vasempaan valikkoon.
  2. Klikkaa Kasvu-välilehteä ja valitse Ylläpidä ohjelmia.
  3. Etsi Pisteohjelmat-kortti ja klikkaa Aloita.
  4. Valitse ohjelman mainostusmaaksi Japani.

Vaihe 2/5: Lisää kanta-asiakaspisteohjelman tiedot

1. Lisää seuraavat tiedot:
    • Ohjelman logo: Tämä on asiakkaille näkyvä kanta-asiakaspisteohjelman logo.
    • Ohjelman nimi: Näkyy asiakkaille Googlessa.
    • Ohjelman tunniste: Voi olla sama kuin ohjelman nimi, mutta käytä alaviivoja välilyöntien sijaan. Tunnistetta voi käyttää tuotesyötteessä. Se korvaa oletusarvoisen pisteiden ansaitsemissuhteen tietyn tuotteen ostamisesta. Tunnistetta ei voi muuttaa ohjelman lähettämisen jälkeen.
    • Ohjelman kuvaus: Lyhyt kuvaus kanta-asiakaspisteohjelman eduista.
    • Ohjelman URL-osoite: Voimassa oleva URL-osoite, jonka kautta asiakkaat saavat tietoa kanta-asiakaspisteohjelmasta.

Vaihe 3/5: Lisää kanta-asiakaspisteohjelman tasojen jäsenedut

Voit määrittää kertyvät pisteet ja muut tiedot kullekin jäsenyystasolle.

1. Lisää jäsenyystason nimi ja tunniste, ja valitse tasolle jokin seuraavista vaatimuksista: "Liittyminen maksutonta", "Maksettava summa", "Credit-kortti" tai "Vuosimaksu".
  2. Valitse Piste-edut, jos jäsenet ansaitsevat pisteitä ostoksista.
    • Valitse, kuinka monta pistettä kustakin ostoksen kokonaissummasta saa.
    • Lisää veroprosentti, jos pisteet lasketaan tuotteen verottoman hinnan perusteella.
  3. Valitse Muu etu, jos haluat lisätä muita etuja, kuten ystävämyyntejä tai maksuttomia syntymäpäivälahjoja.
  4. Klikkaa OK.
  5. Jos kanta-asiakaspisteohjelmassa on useita jäsenyystasoja, voit lisätä uusia tasoja klikkaamalla + Lisää jäsenyystaso.

Vaihe 4/5: Valitse kolmansien osapuolten ohjelmat ja lähetä

1. Valitse tarvittaessa kolmannen osapuolen kanta-asiakaspisteohjelmat ja maksutavat. Voit valita useita kolmannen osapuolen palveluntarjoajia.
  2. Klikkaa Seuraava ja tarkista tiedot.
  3. Lähetä tiedot tarkastettavaksi valitsemalla Lähetä hyväksyttäväksi.
  • Google tarkastaa kaikki kanta-asiakaspisteohjelmien tiedot ja varmistaa, että ne ovat oikeakielisyyttä koskevien vaatimusten mukaisia. Lisäksi Kauppiaskeskuksessa ilmoitettujen tietojen on vastattava sivuston tietoja.

Vaihe 5/5: Ilmoita pisteet tietyille tuotteille (valinnainen)

Jos joistain tuotteistasi ei saa Kauppiaskeskuksessa määritetyn oletusarvoisen ansaitsemissuhteen mukaisia pisteitä, voit ohittaa oletusarvon lisäämällä pisteet syötteesi kautta.

1. Voit määrittää kanta-asiakaspisteet käyttämällä määritteen kanta-asiakasohjelma [loyalty_program] alimääritettä kanta-asiakaspisteet [loyalty-points]. Lue lisää kanta-asiakasohjelma [loyalty_program] ‑määritteestä.
  2. Syötteen kautta lähetetyt tuotteet, joilla on pistearvo, korvaavat Kauppiaskeskuksessa määritetyn oletusarvoisen ansaitsemissuhteen arvon. Muille tuotteille käytetään oletusarvoa.
  3. Voit tehdä muutoksia syötteeseen, jos esimerkiksi haluat joidenkin tuotteiden verollisten pistearvojen näkyvän, vaikka useimmissa tuotteissa on käytössä veroton hinta.
Huom. Google tarkastaa kanta-asiakaspisteohjelman ja sen edut, ennen kuin ne näkyvät Googlen palveluissa. Tähän voi mennä 72 tuntia. Näet ohjelman tilan Markkinointi-välilehden Pisteohjelmat-kohdassa. Jos ohjelma hylätään, Kauppiaskeskus-tilin järjestelmänvalvojille lähetetään tarkemmat tiedot sähköpostitse. Lue lisää kauppiaan kanta-asiakaspisteohjelman toimituksellisista säännöistä.

Piste- ja maksukumppanit

Kauppiaana voit myös ilmoittaa Googlelle, minkä kolmannen osapuolen pistekumppanien kanssa teet yhteistyötä. Pistekumppaneilta pisteitä ansaitsevat asiakkaat voivat lunastaa ja ansaita niitä ohjelman kautta. Asiakas voi ansaita kumppanien pisteitä useilla eri tavoilla, kuten valitsemalla kumppaniin liittyvän maksutavan.

Esimerkki: Asiakas ansaitsee 10 pistettä oman ohjelmasi kautta ja viisi pistettä pistekumppanin kautta. Asiakas on silloin ansainnut 15 kanta-asiakaspistettä kummassakin ohjelmassa, kunhan hän on molempien jäsen.
Huom. Näet saatavilla olevat kumppanit Kauppiaskeskuksesta.