I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Om oppføringslandet ditt

Et egendefinert ikon for artikkeloverskrifter i den eldre versjonen av Merchant Center.

Et oppføringsland er landet der produktene i datafeeden din selges. Varene som lastes opp til et oppføringsland du har angitt, må oppfylle kravene for det aktuelle oppføringslandet, inkludert spesifikasjonene og retningslinjene for feeder. For eksempel må produktinformasjonen din og landingssidene dine oppfylle språk- og valutakravene for oppføringslandet.

Hvis du ser etter informasjon om hvordan du velger oppføringsland i Merchant Center Next, kan du klikke her.
  • For Shopping-annonser er dette oppføringslandet i den aktuelle Shopping-kampanjen.
  • Google kan vise tilbudene dine til brukere fra et spesifikt land selv om du har utelukket dette landet gjennom målrettingsalternativene dine i Google Ads (for eksempel ved å bruke avanserte stedsalternativer). Dette er til hjelp for brukere som er interessert i produkter som kanskje selges utenfor landet deres. Du betaler ingenting for klikk fra land du ikke målretter mot i Google Ads.
  • Shopping-annonser er i betaversjon for enkelte oppføringsland. Resultatene og trafikken kan variere betydelig mellom de andre Shopping-oppføringslandene og oppføringslandene som er i betaversjon. Finn ut mer om statusen for oppføringslandene som er i betaversjon