I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Slik løser du det: Ugyldig ekstern selger-ID

Attributtverdien kan bare inneholde engelske bokstaver, sifre, understreker, krøllstreker, punktum og bindestreker [A–Za–z0–9_~.-] og må bestå av 1–50 tegn

Et egendefinert ikon for artikkeloverskrifter i den eldre versjonen av Merchant Center.

Ett eller flere tilbud for flerselgerkontoen din inneholder en ugyldig verdi for attributtet ekstern selger-ID [external_seller_id] . Verdien du har sendt inn, kan for eksempel inneholde mellomrom eller parenteser, som ikke er tillatt for dette attributtet.

Vær oppmerksom på følgende krav når du legger til en verdi for attributtet for ekstern selger-ID [external_seller_id]:

• Bruk en unik verdi for hver selger
  • ID-en må være den samme som ID-en du bruker når du oppdaterer dataene dine.
  • Bruk bare gyldige Unicode-tegn. Unngå ugyldige tegn, for eksempel kontrolltegn, funksjontegn og udefinerte tegn.
    • Gyldige tegn inkluderer engelske bokstaver, desimaltall, bindestreker, understreker, punktum og krøllstreker ([0–9a–zA–Z.~_-]{1,50})
  • Verdien skiller mellom store og små bokstaver og må være på 1–50 tegn.
  • Bruk én og samme ID for hver selger – uansett land og språk.
Merk: Attributtet for ekstern selger-ID [external_seller_id] kreves bare for flerselgerkontoer på markedsplasser.

Veiledning

Trinn 1: Se de berørte produktene

1. Logg på Merchant Center-kontoen din.
  2. Velg Produkter på navigasjonsmenyen, og klikk på Diagnostikk.
  3. Klikk på Vareproblemer-fanen for å se problemene som berører produktene dine for øyeblikket.

Slik laster du ned en liste (i CSV-format) over alle berørte produkter for alle problemer:

• Klikk på nedlastingsknappen Download ved siden av filterknappen Download (under diagrammet, over listen med problemer).

Slik laster du ned en liste (i CSV-format) over alle berørte produkter for et bestemt problem:

• Finn problemet i «Problem»-kolonnen, og klikk på nedlastingsknappen Download ytterst på raden.

Slik ser du en liste over opptil 50 produkter med et bestemt problem:

• Finn problemet i «Problem»-kolonnen, og klikk på Se eksempler i «Berørte varer»-kolonnen.

Trinn 2: Oppdater de ugyldige attributtene

1. Filtrer den nedlastede rapporten slik at du bare ser produkter med følgende:
    «Problemtittel» = Ugyldig ekstern selger-ID
  2. Oppdater attributtet til en verdi som overholder kravene til tegn.

Trinn 3: Send inn produktinformasjonen på nytt

1. Når du har oppdatert produktinformasjonen, sender du den inn på nytt på en av følgende måter:
  2. Kontrollér deretter at du har løst problemet, ved å sjekke at det ikke lenger står oppført på Diagnostikk-siden.

Merk at det kan ta litt tid før endringen vises på Diagnostikk-siden.

Linker til beslektet innhold