Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Korjausohje: Tarjouksesta puuttuu myyjä

Lisää hyväksyttävä arvo ulkoisen myyjän tunnus [external_seller_id] ‑määritteelle

Oma kuvake klassisen Kauppiaskeskuksen artikkeliotsikoille.

Lähettämästäsi usean myyjän tarjouksesta puuttuu ulkoisen myyjän tunnus [external_seller_id] ‑määritteen hyväksyttävä arvo. Tarjoustasi ei tästä syystä julkaista.

Voit ratkaista ongelman lisäämällä ulkoisen myyjän tunnus [external_seller_id] ‑määritteelle hyväksyttävän arvon. Arvon tulee olla ulkoisten myyjien saatavilla oleva tunnus, joita markkinapaikat käyttävät myyjien tunnistamiseen.

Pidä seuraavat vaatimukset mielessä, kun lisäät arvoa ulkoisen myyjän tunnus [external_seller_id] ‑määritteelle:

• Käytä yksilöllistä arvoa kullekin myyjälle.
  • Tunnuksen on oltava sama kuin tunnus, jota käytät datan päivittämiseen.
  • Käytä vain hyväksyttyjä Unicode-merkkejä. Vältä kelpaamattomia merkkejä, kuten ohjausmerkkejä, funktiomerkkejä tai yksityisen käyttöalueen merkkejä.
  • Hyväksyttäviä merkkejä ovat englannin kielen kirjaimet, desimaalipilkut, yhdysviivat, alaviivat, pisteet ja aaltoviivat ([0-9a-zA-Z.~_-]{1,50}).
  • Arvon kirjainkoolla on väliä, ja se saa olla 1–50 merkkiä pitkä.
  • Käytä samaa tunnusta samalle myyjälle kaikissa maissa ja kaikilla kielillä.

Huom. Ulkoisen myyjän tunnus [external_seller_id] ‑määrite on pakollinen vain kauppapaikoissa, joissa käytetään usean myyjän tilejä.

Ohjeet

Vaihe 1: Katso, mitä tuotteita ongelma koskee

1. Kirjaudu Kauppiaskeskus‑tilillesi.
  2. Valitse navigointivalikosta Tuotteet ja klikkaa Diagnostiikka.
  3. Klikkaa Tuoteongelmat‑välilehteä, niin näet tuotteitasi koskevat ongelmat.

Näin voit ladata .csv-muotoisen luettelon kaikista tuotteista, joissa on ongelmia:

• Klikkaa latauspainiketta Download suodatinpainikkeen Download vierestä. Löydät sen kaavion alapuolelta ja ongelmaluettelon yläpuolelta.

Näin voit ladata .csv-muotoisen luettelon kaikista tuotteista, joihin liittyy tietty ongelma:

• Valitse Ongelma-sarakkeesta ongelma ja klikkaa sitten rivin lopusta latauspainiketta Download.

Jos haluat nähdä luettelon enintään 50 tuotteesta, joihin liittyy tietty ongelma:

• Valitse Ongelma-sarakkeesta ongelma ja klikkaa sitten Tuotteita‑sarakkeesta Näytä esimerkit.

Vaihe 2: Lisää hyväksyttävä arvo myyjän tunnistamiseksi

1. Suodata ladattu raportti niin, että näet vain tuotteet, joita koskee seuraava ongelma:
    "Ongelman nimi" = Tarjouksesta puuttuu myyjä.
  2. Tarkista kyseisten tuotteiden tuotetiedot (tunnuksen avulla) ja varmista, että ulkoisen myyjän tunnus [external_seller_id] ‑määritteelle on lisätty hyväksyttävä arvo, jonka avulla kunkin tarjouksen myyjä voidaan tunnistaa.

Vaihe 3: Lähetä tuotetiedot uudelleen

1. Kun olet päivittänyt tuotetietosi, lisää ne uudelleen jollakin seuraavista tavoista:
  2. Tarkista seuraavaksi, että ongelma on korjattu, eli varmista, että sitä ei enää näy Diagnostiikka-sivulla.

Huomaathan, että tekemäsi muutos ei välttämättä näy heti Diagnostiikka-sivulla.