I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Sådan løser du problemet: Sælgeren mangler at blive angivet i tilbuddet

Tilføj en gyldig værdi for attributten 'eksternt sælger-id' [external_seller_id]

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

Du har uploadet et tilbud med flere sælgere uden at angive en gyldig værdi for attributten 'eksternt sælger-id' [external_seller_id]. Derfor bliver dit tilbud ikke vist.

Du kan løse dette problem ved at angive en gyldig værdi for attributten 'eksternt sælger-id' [external_seller_id]. Denne værdi skal være et eksternt tilgængeligt id, som markedspladser bruger til at identificere sælgere.

Du skal være opmærksom på de følgende krav, når du tilføjer en værdi for attributten 'eksternt sælger-id' [external_seller_id]:

• Du skal bruge en unik værdi for hver enkelt sælger.
  • Id'et skal være det samme som det, du bruger, når du opdaterer dine data.
  • Du må kun bruge gyldige unicode-tegn. Du må ikke bruge ugyldige tegn såsom kontroltegn, funktionstegn eller tegn i privat område.
  • Følgende tegn er gyldige: Engelske bogstaver, decimaltal, bindestreger, understregninger, punktummer og tilder ([0-9a-zA-Z.~_-]{1,50}).
  • Der skelnes mellem store og små bogstaver i værdien, og den skal være på mellem 1 og 50 tegn.
  • Du skal bruge det samme id til den samme sælger i alle lande og på alle sprog.

Bemærk! Attributten 'eksternt sælger-id' [external_seller_id] er kun påkrævet til markedspladser, hvis man har en konto med flere sælgere.

Vejledning

Trin 1: Se de berørte produkter

1. Log ind på din Merchant Center-konto.
  2. Vælg Produkter i navigationsmenuen, og klik på Diagnostik.
  3. Klik på fanen Vareproblemer for at se de aktuelle problemer, der påvirker dine produkter.

Sådan downloader du en liste (.csv) over alle berørte produkter for alle aktuelle problemer:

• Klik på downloadknappen Download ud for filterknappen Download, under grafen og over listen over problemer.

Sådan downloader du en liste (.csv) over alle berørte produkter for et specifikt problem:

• Find problemet i kolonnen "Problem", og klik derefter på downloadknappen Download for enden af rækken.

Sådan får du vist en liste over op til 50 produkter med dette specifikke problem:

• Find problemet i kolonnen "Problem", og klik derefter på Vis eksempler i kolonnen "Berørte varer".

Trin 2: Tilføj en gyldig værdi for at identificere sælgeren

1. Filtrér den downloadede rapport, så du kun ser produkter med:
    "Problemtitel" = Sælgeren mangler at blive angivet i tilbuddet.
  2. Tjek dine produktdata for disse produkter (ved hjælp af id'et), og sørg for, at attributten 'eksternt sælger-id' [external_seller_id] er blevet indsendt med en gyldig værdi, der kan bruges til at identificere sælgeren for de enkelte tilbud.

Trin 3: Genindsend dine produktdata

1. Når du har opdateret dine produktdata, skal du indsende dem igen ved hjælp af en af disse metoder:
  2. Tjek derefter, at du har løst problemet, ved at kontrollere, at det ikke længere er angivet på siden Diagnostik.

Husk! Der kan gå et stykke tid, før din ændring kan ses på siden Diagnostik.