In dit Helpcentrum vindt u content voor zowel Merchant Center Next als de klassieke versie van Merchant Center. Kijk naar het logo bovenaan elk artikel om te controleren of u het artikel gebruikt voor uw Merchant Center-versie.

Oplossing: Nieuw voertuig komt niet in aanmerking voor online levering

Verwijder de online waarde uit het subkenmerk optie [option] van het kenmerk levering

Een eigen icoon voor de artikelkop voor de klassieke versie van Merchant Center.

Voor een of meer van uw online voertuigaanbiedingen heeft u het kenmerk staat [condition] met de waarde new opgegeven voor een regio die dit type aanbieding nog niet ondersteunt. Als gevolg hiervan is uw aanbieding afgekeurd in regio's waar nieuwe online aanbiedingen nog niet worden ondersteund.

U lost dit probleem op door de waarde online te verwijderen uit het subkenmerk optie [option] van het kenmerk levering [vehicle_fulfillment]. U kunt de waarde ook wijzigen in in_store of ship_to_store als u voldoet aan de vereisten voor deze subkenmerken. Volg de onderstaande instructies om de waarde online te verwijderen uit het kenmerk levering [vehicle_fulfillment]'.

Instructies

Stap 1: Bekijk de betreffende producten

1. Log in op uw Merchant Center-account.
  2. Selecteer Producten in het navigatiemenu en klik op Diagnostische gegevens.
  3. Klik op het tabblad Problemen met artikelen om de huidige problemen met uw producten te bekijken.
  4. Klik op het filtericoon Download om op bestemming te filteren en selecteer Voertuigadvertenties.

Zo downloadt u een lijst (.csv) van alle getroffen producten voor alle problemen:

• Klik op de downloadknop Download naast de filterknop Download onder de grafiek en boven de lijst met problemen.

Zo downloadt u een lijst (.csv) van alle getroffen producten voor een bepaald probleem:

• Zoek het probleem in de kolom Probleem en klik op de downloadknop Download aan het einde van de rij.

Zo bekijkt u een lijst van maximaal 50 producten met dit specifieke probleem:

• Zoek het probleem in de kolom Probleem en klik op Voorbeelden bekijken in de kolom Getroffen artikelen.

Stap 2: Verwijder de online leveringsoptie uit de aanbieding

1. Filter het gedownloade rapport zodat u alleen producten ziet met:
    Titel van probleem = Nieuw voertuig komt niet in aanmerking voor online levering.
  2. Zoek deze producten in uw productgegevens en verwijder de waarde online uit het subkenmerk optie [option] van het kenmerk levering [vehicle_fulfillment].

Stap 3: Dien uw productgegevens opnieuw in

1. Nadat u uw productgegevens heeft geüpdatet, kunt u deze zo opnieuw indienen:
  2. Ga daarna naar de pagina Diagnostische gegevens. U heeft het probleem opgelost als het hier niet meer wordt vermeld.

Opmerking: Het kan even duren voordat uw wijziging zichtbaar is op de pagina Diagnostische gegevens.