I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Oversigt over køretøjsannoncer

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

Bemærk! Selvom køretøjsannoncer endnu ikke er tilgængelige i Merchant Center Next, kan du promovere disse annoncer i den klassiske udgave af Merchant Center. Køretøjsannoncer er i øjeblikket kun tilgængelige i udvalgte lande. Køretøjsannoncer er tilgængelige i en åben betaversion i USA, Canada og Australien. Se sektionen "Tilgængelighed" nedenfor for at få flere oplysninger om deltagelse i dette program.

Køretøjsannoncer er et annonceformat med fokus på effektivitet i den nedre tragt, som giver køretøjsannoncører mulighed for at promovere hele deres lager af køretøjer til interesserede kunder, der søger efter køretøjer på Google. Dette format viser kunderne et billede af køretøjet samt oplysninger som mærke, model, pris, kilometertal og annoncørens navn. Ved at vise lageret af tilgængelige køretøjer forbedres kundernes købsoplevelse, og bilannoncørerne får flere kvalificerede kundeemner.

Køretøjsannoncer hjælper annoncørerne med at opnå øget salg ved optimering af både onlinekonverteringer (kundeemner) og offlinekonverteringer (butiksbesøg).

Når kunderne klikker på en køretøjsannonce, bliver de ført videre til en side med en beskrivelse af køretøjet på dit website (VDP, Vehicle Description Page). Derfra kan kunderne foretage yderligere handlinger, inden de besøger forhandleren. De kan f.eks. kontakte forhandleren, udfylde en kundeformular osv. Hvis du er bilannoncør i USA, Canada eller australsk og interesseret i at deltage, kan du kontakte os her.

Forgrundsbillede for annoncer med køretøjsfortegnelser

Fordele

Køretøjsannoncer hjælper dig med at nå ud til kunder online på det rette tidspunkt og med de rette fortegnelser og oplysninger, der kan øge sandsynligheden for, at de foretager et køb. Blandt de vigtigste fordele kan nævnes:

• Flere kvalificerede kundeemner: Når du viser kunderne de vigtigste oplysninger og billeder af bilen, inden de klikker, er det med til at give flere kvalificerede kundeemner.
  • Omnichannel-mål: Optimer til både onlinekonverteringer (kundeemner) og offlinekonverteringer (butiksbesøg).
  • Automatisk målretning: Køretøjsannoncer viser automatisk de af dine fortegnelser, der er mest relevante for brugerens forespørgsel.

Tilgængelighed

Køretøjsannoncer understøtter både lagre med nye og brugte køretøjer fra forhandlere, detailhandlere, formidlere eller oprindelige producenter (OEM'er, original equipment manufacturers). Køretøjsannoncer fra private sælgere, enkeltpersoner eller automæglere tillades ikke.

Køretøjsannoncer kan bruges til at promovere ikke-kommercielle personbiler, f.eks. biler eller pickupper (kaldes for "utes" i Australien).

Eksempler på typer af køretøjer, der ikke er tilladt: Campingvogne, erhvervskøretøjer, landbrugskøretøjer, busser, tohjulede køretøjer, tog, både, fly eller udendørs nyttekøretøjer.

Køretøjsannoncer er i øjeblikket tilgængelige i USA, Canada, Australien og i en begrænset betaversion i udvalgte lande. Hvis du er bilannoncør i USA, Canada eller Australien og interesseret i at deltage, kan du kontakte os her.

Sådan fungerer køretøjsannoncer

Annoncører skal uploade deres datafeed for køretøjer til Merchant Center. Annoncørens feed skal indeholde relevante oplysninger om deres køretøjer, bl.a. mærke, model, pris, kilometertal, farve og andet. Google bruger disse oplysninger til at matche kundens søgninger med de mest relevante biler.

Hvis du vil bruge køretøjsannoncer, skal du oprette Performance Max-kampagner med køretøjsfeeds i Google Ads. Du skal også knytte din Google Ads-konto til en Merchant Center-konto og en Google Virksomhedsprofil. Hvis du ikke ejer eller administrerer dine forhandleres virksomhedsprofiler, kan du bruge et butikfeed i stedet for at tilknytte profilerne.

Performance Max med feeds med køretøjer er et format med fokus på effektivitet på tværs af kanaler, som leveres af Googles AI og hjælper annoncører med at øge salget af køretøjer.