Notifikation

I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Gratis og hurtig forsendelse er nu tilgængelig for Køb på Google og gratis produktfortegnelser

Februar 2021

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

Forsendelse er et vigtigt beslutningspunkt for kunder, der køber online. Hvis du tilbyder gratis og hurtig forsendelse af dine produkter, giver Merchant Center dig mulighed for at vise det via en annotering, der vises i dine kvalificerede annoncer og fortegnelser.

Vi udvider nu udvalget af fortegnelsestyper, der kan omfatte denne annotering ved gratis og hurtig forsendelse.

Bemærk! Annotering ved gratis og hurtig forsendelse er kun tilgængelig i USA.

Hvad bliver ændret?

Annoteringen ved gratis og hurtig forsendelse kunne tidligere kun medtages i Shopping-annoncer, men den kan nu føjes til:

• Køb på Google-fortegnelser
  • Gratis produktfortegnelser

For at komme i gang skal du gennemgå kravene til betaling og landingssider for annoteringen ved gratis og hurtig forsendelse. Når du er klar, kan du se, hvordan du viser brugerne, at du tilbyder gratis og hurtig forsendelse.