Dit Helpcentrum toont artikelen die van toepassing zijn op Merchant Center Next. Meer informatie over de upgrade en antwoorden op Veelgestelde vragen.

De ervaring op de productpagina wijzigen voor uw advertenties met lokale voorraad

Als u zich aanmeldt voor advertenties met lokale voorraad, moet u de ervaring op de productpagina selecteren die klanten toont welke producten u in de winkel heeft en waar kopers deze kunnen vinden. Nadat de ervaring op de productpagina is beoordeeld, kunt u deze wijzigen. Als u de ervaring op de productpagina wilt wijzigen, zijn extra instellingen en verificatie nodig.

Opmerking: De huidige ervaring op de productpagina moet eerst worden goedgekeurd voordat u deze kunt wijzigen. Als de ervaring op de productpagina moet worden gewijzigd vóór de goedkeuring, moet u uw land verwijderen en het opnieuw toevoegen met de gewenste ervaring op productpagina.

Overschakelen naar productpagina's met beschikbaarheid in de winkel

Als u de ervaring op de productpagina wijzigt in productpagina's met beschikbaarheid in de winkel, moet u voldoen aan de vereisten voor productpagina's en de vereisten voor primaire gegevens voor die ervaring, zoals hieronder vermeld:

• U moet de kenmerken link [link] en prijs [price] voor al uw producten invoeren via primaire gegevens.
  • Toon de productprijs en gebruik een winkelkiezer op uw productpagina die gebruikers de beschikbaarheid van uw producten in de winkel toont.

U kunt het artikel over productpagina's met beschikbaarheid in de winkel raadplegen voor een uitgebreide lijst met vereisten.

Terwijl u wacht op de goedkeuring, worden uw advertenties met lokale voorraad gewoon getoond. U kunt de ervaring pas wijzigen nadat u goedkeuring heeft gekregen.

Overschakelen naar winkelspecifieke productpagina's met beschikbaarheid en prijs

Als u de ervaring op de productpagina wijzigt in winkelspecifieke productpagina's met beschikbaarheid en prijs, moet u voldoen aan de vereisten voor productpagina's en de vereisten voor primaire gegevens voor die ervaring, zoals hieronder vermeld:

• U moet het kenmerk link van door verkoper gehoste winkelpagina[link_template] met de Valuetrack-parameter {store_code} invoeren.
  • Uw productpagina moet gebruikers naar een winkelspecifieke productpagina leiden waar ze de beschikbaarheid en prijs in de winkel kunnen bekijken zonder de pagina te gebruiken.
  • De winkelspecifieke productpagina moet de winkelinformatie laden op basis van de ValueTrack-parameter {store_code} die is ingevuld na een klik op het product.

Ga naar winkelspecifieke productpagina's met de beschikbaarheid en prijs voor een uitgebreide lijst van vereisten.

Terwijl u wacht op de goedkeuring, worden uw advertenties met lokale voorraad gewoon getoond. U kunt de ervaring pas wijzigen nadat u goedkeuring heeft gekregen.

Overschakelen naar productpagina's zonder beschikbaarheid in de winkel

Als u de ervaring op de productpagina wijzigt in productpagina's zonder beschikbaarheid in de winkel, wordt u misschien gevraagd het proces voor voorraadverificatie te doorlopen. De ophaalopties voor advertenties met lokale voorraad werken niet met prijs en beschikbaarheid van het product in de winkel, gehost op Google. Als u zich heeft aangemeld voor vandaag ophalen of later ophalen, worden deze functies niet meer getoond. Volg de onderstaande stappen om u aan te melden voor productpagina's zonder beschikbaarheid in de winkel:

Uw huidige instellingen van advertenties met lokale voorraad verwijderen

Step 1 Klik in uw Merchant Center-account op het icoon Instellingen en tools Icoon voor het menu Tools en instellingen [Gear] en selecteer Add-ons.

Step 2 Selecteer Actief.

Step 3 Klik op de kaart Advertenties met lokale voorraad op Tonen.

Step 4 Klik naast het land dat u wilt verwijderen op Verwijderen en bevestig deze keuze.

Step 5 Als dit het laatste land in uw instellingen is, wordt de add-on voor advertenties met lokale voorraad verwijderd en moet u deze opnieuw aanzetten.

Start uw introductieproces voor productpagina's zonder beschikbaarheid in de winkel

Als u geen actief land in uw account heeft, zet u eerst de add-on voor advertenties met lokale voorraad aan. Volg de implementatiehandleiding voor advertenties met lokale voorraad en selecteer bij stap 4 productpagina's zonder beschikbaarheid in de winkel.