In dit Helpcentrum vindt u content voor zowel Merchant Center Next als de klassieke versie van Merchant Center. Kijk naar het logo bovenaan elk artikel om te controleren of u het artikel gebruikt voor uw Merchant Center-versie.

Ophalen in de winkel: configuratiefouten met Vandaag ophalen en Later ophalen

Een eigen icoon voor de artikelkop voor de klassieke versie van Merchant Center.

In dit artikel vindt u verschillende redenen waarom configuraties voor ophalen in de winkel, zoals Vandaag ophalen en Later ophalen, worden afgewezen door Google en hoe u dit kunt oplossen.

Op deze pagina

Redenen voor afwijzing van Vandaag ophalen

Ontbrekende optie voor Vandaag ophalen: geef de omnichannel-ophaalopties weer op uw productlandingspagina of in uw betaalproces

Op uw productlandingspagina's en in uw betaalproces worden geen mogelijkheden geboden om een bestelling te plaatsen en vandaag op te halen. Voeg de optie Vandaag ophalen toe aan uw productlandingspagina's of betaalproces. Volg deze stappen:

Stap 1 van 2: Update uw productlandingspagina's of betaalproces om de optie Vandaag ophalen in de winkel weer te geven

Als op uw productlandingspagina's of in het betaalproces geen optie wordt geboden om een bestelling vandaag op te halen, moet u die toevoegen aan uw websitepagina's.

Stap 2 van 2: Dien het voorbeeld van uw productlandingspagina opnieuw in

1. Klik in uw Merchant Center-account rechtsboven op de pagina op het icoon voor tools en instellingen Icoon voor het menu Tools en instellingen [Gear].
  2. Klik onder Tools op Advertenties met lokale voorraad instellen.
  3. Selecteer uw land en uw configuratie voor de door de verkoper gehoste winkelpagina.
  4. Vink in het gedeelte Vandaag ophalen het selectievakje aan bij de optie Op mijn website kunnen kopers producten online bestellen en in de winkel ophalen.
  5. Geef in het tekstvak opnieuw de URL op van het voorbeeld van de productlandingspagina voor ophalen in de winkel.
  6. Klik op Opslaan.
  7. Google controleert opnieuw of uw website geschikt is.

Ontbrekende beschikbaarheid voor Vandaag ophalen: geef de omnichannel-ophaalmogelijkheden weer op uw productlandingspagina of in uw betaalproces

Op uw productlandingspagina's en in uw betaalproces worden geen mogelijkheden geboden om een bestelling in de winkel op te halen. Voeg een winkelkiezer toe met de mogelijkheid om de beschikbaarheid voor ophalen in de winkel weer te geven:

• De beschikbaarheid voor Vandaag ophalen kan worden weergegeven door op een link te klikken (bijvoorbeeld: lokale beschikbaarheid controleren) of door een postcode of adres in te voeren.
  • De winkel voor het ophalen kan ook worden geselecteerd in uw betaalproces nadat de gebruiker een artikel aan de winkelwagen heeft toegevoegd.
  • Nadat een gebruiker op de vereiste informatie heeft geklikt of deze heeft ingevoerd, moet uw site de beschikbare ophaalmethoden van een artikel (online reserveren of online kopen) en de SLA voor het ophalen van een artikel (dezelfde dag of de volgende dag) weergeven. U moet ook de locatie van de lokale winkel tonen.

Stap 1 van 2: Update uw productlandingspagina's of betaalproces om de beschikbaarheid voor ophalen in de winkel weer te geven

Als er op uw productlandingspagina's en in uw betaalproces geen mogelijkheden voor het ophalen in de winkel worden geboden, moet u die toevoegen aan uw websitepagina's.

Stap 2 van 2: Dien het voorbeeld van uw productlandingspagina opnieuw in

1. Klik in uw Merchant Center-account rechtsboven op de pagina op het icoon voor tools en instellingen Icoon voor het menu Tools en instellingen [Gear].
  2. Klik onder Tools op Advertenties met lokale voorraad instellen.
  3. Selecteer uw land en uw configuratie voor de door de verkoper gehoste winkelpagina.
  4. Vink in het gedeelte Vandaag ophalen het selectievakje aan bij de optie Op mijn website kunnen kopers producten online bestellen en in de winkel ophalen.
  5. Geef in het tekstvak opnieuw de URL op van het voorbeeld van de productlandingspagina voor ophalen in de winkel.
  6. Klik op Opslaan.
  7. Google controleert opnieuw of uw website geschikt is.

Ontbrekende winkelkiezer: op de productpagina's moeten gebruikers een winkel kunnen selecteren om de prijs en beschikbaarheid te checken

Op uw productlandingspagina's kunnen gebruikers niet zien wanneer ze producten kunnen ophalen op verschillende winkellocaties. Voeg een winkelkiezer toe aan uw productlandingspagina's of betaalproces. Volg deze stappen:

Stap 1 van 2: Voeg een winkelkiezer toe aan uw productlandingspagina's of betaalproces

Als uw productlandingspagina's of betaalproces geen winkelkiezer bieden, moet u die toevoegen aan uw websitepagina's.

Stap 2 van 2: Dien het voorbeeld van uw productlandingspagina opnieuw in

1. Klik in uw Merchant Center-account rechtsboven op de pagina op het icoon voor tools en instellingen Icoon voor het menu Tools en instellingen [Gear].
  2. Klik onder Tools op Advertenties met lokale voorraad instellen.
  3. Selecteer uw land en uw configuratie voor de door de verkoper gehoste winkelpagina.
  4. Vink in het gedeelte Vandaag ophalen het selectievakje aan bij de optie Op mijn website kunnen kopers producten online bestellen en in de winkel ophalen.
  5. Geef in het tekstvak opnieuw de URL op van het voorbeeld van de productlandingspagina voor ophalen in de winkel.
  6. Klik op Opslaan.
  7. Google controleert opnieuw of uw website geschikt is.

Ontbrekende kenmerken voor Vandaag ophalen: dien de vereiste kenmerken voor Vandaag ophalen in

Uw primaire feed en feed met productvoorraad bevatten niet de vereiste kenmerken voor de functie Vandaag ophalen. Controleer de vereiste kenmerken voor Vandaag ophalen en voeg deze waarden toe aan uw feed. U moet de waarden voor de ophaalmethode [pickup_method] en de SLA voor ophalen [pickup_SLA] indienen in uw primaire feed of uw feed met productvoorraad. Meer informatie over de vereiste kenmerken voor Vandaag ophalen met een door de verkoper gehoste winkelpagina (volledig) of Vandaag ophalen met een door de verkoper gehoste winkelpagina (basis)

Stap 1 van 4: Controleer uw primaire feed

1. Klik in uw Merchant Center-account op het dropdownmenu Producten in het navigatievenster aan de linkerkant.
  2. Klik op Feeds.
  3. Selecteer uw primaire feed.
  4. Klik op Bestand downloaden.
  5. Open uw feedbestand en dien waarden in voor de ophaalmethode [pickup_method] en de SLA voor ophalen [pickup_SLA]. Zorg ervoor dat de kenmerken ophaalmethode en SLA voor ophalen correct zijn gespeld.

Stap 2 van 4: Controleer uw feed met productvoorraad

1. Klik in uw Merchant Center-account op het dropdownmenu Producten in het navigatievenster aan de linkerkant.
  2. Klik op Feeds.
  3. Selecteer uw feed met productvoorraad.
  4. Klik op Bestand downloaden.
  5. Open uw feedbestand en dien waarden in voor de ophaalmethode [pickup_method] en de SLA voor ophalen [pickup_SLA]. Zorg ervoor dat de kenmerken ophaalmethode en SLA voor ophalen correct zijn gespeld.

Stap 3 van 4: Voeg de vereiste kenmerken toe aan uw primaire feed of feed met productvoorraad

1. Voeg de ophaalmethode [pickup_method] en de SLA voor ophalen [pickup_SLA] toe aan uw primaire feed of uw feed met productvoorraad.
  2. Dien uw feed opnieuw in.

Stap 4 van 4: Dien het voorbeeld van uw productlandingspagina opnieuw in

1. Klik in uw Merchant Center-account rechtsboven op de pagina op het icoon voor tools en instellingen Icoon voor het menu Tools en instellingen [Gear].
  2. Klik onder Tools op Advertenties met lokale voorraad instellen.
  3. Selecteer uw land en uw configuratie voor de door de verkoper gehoste winkelpagina.
  4. Vink in het gedeelte Vandaag ophalen het selectievakje aan bij de optie Op mijn website kunnen kopers producten online bestellen en in de winkel ophalen.
  5. Geef in het tekstvak opnieuw de URL op van het voorbeeld van de productlandingspagina voor ophalen in de winkel.
  6. Klik op Opslaan.
  7. Google controleert opnieuw of uw website geschikt is.

Redenen voor afwijzing van Later ophalen

Ontbrekende optie voor Later ophalen: geef de omnichannel-ophaalopties weer op uw productlandingspagina of in uw betaalproces

Op uw productlandingspagina's en in uw betaalproces is geen optie beschikbaar om een bestelling te plaatsen en later op te halen. Voeg een ophaaloptie toe aan uw productlandingspagina's of betaalproces. Volg deze stappen:

Stap 1 van 2: Update uw productlandingspagina's of betaalproces om een optie voor ophalen in de winkel weer te geven

Als op uw productlandingspagina's of in uw betaalproces geen optie wordt geboden om een bestelling op te halen, moet u die toevoegen aan uw websitepagina's.

Stap 2 van 2: Dien het voorbeeld van uw productlandingspagina opnieuw in

1. Klik in uw Merchant Center-account rechtsboven op de pagina op het icoon voor tools en instellingen Icoon voor het menu Tools en instellingen [Gear].
  2. Klik onder Tools op Advertenties met lokale voorraad instellen.
  3. Selecteer uw land en selecteer een van de volgende opties onder Is de voorraadinformatie voor uw winkels in {country name} actueel?:
    • Ja, ik weet wat er op voorraad is in mijn winkels.
    • Nee, ik weet niet wat er op voorraad is in mijn winkels, maar ik kan producten naar mijn winkels verzenden. Opmerking: Als u deze optie selecteert, moet u ook een optie voor de door de verkoper gehoste winkelpagina selecteren.
  4. Kies in het gedeelte Later ophalen de optie Als een product niet op voorraad is, is verzending naar de winkel mogelijk.
  5. Dien in het veld 'Voorbeeld van een pagina van een product dat later kan worden opgehaald' opnieuw de URL van het voorbeeld van uw productlandingspagina in.
  6. Klik op Opslaan.
  7. Google controleert opnieuw of uw website geschikt is.

Ontbrekende SLA voor later ophalen: geef duidelijk aan wanneer de bestelling kan worden opgehaald

Nadat een gebruiker heeft geklikt of de vereiste informatie heeft ingevoerd, moet uw site de SLA voor ophalen (ophaaltijd) van een artikel weergeven. U moet ook de locatie van de lokale winkel weergeven.

Stap 1 van 2: Update uw productlandingspagina's of betaalproces om de beschikbaarheid voor ophalen in de winkel weer te geven

Als er op uw productlandingspagina's of in uw betaalproces geen SLA voor ophalen in de winkel wordt geboden, moet u die toevoegen aan uw websitepagina's.

Stap 2 van 2: Dien het voorbeeld van uw productlandingspagina opnieuw in

1. Klik in uw Merchant Center-account rechtsboven op de pagina op het icoon voor tools en instellingen Icoon voor het menu Tools en instellingen [Gear].
  2. Klik onder Tools op Advertenties met lokale voorraad instellen.
  3. Selecteer uw land en selecteer een van de volgende opties onder Is de voorraadinformatie voor uw winkels in {country name} actueel?:
    • Ja, ik weet wat er op voorraad is in mijn winkels.
    • Nee, ik weet niet wat er op voorraad is in mijn winkels, maar ik kan producten naar mijn winkels verzenden. Opmerking: Als u deze optie selecteert, moet u ook een optie voor de door de verkoper gehoste winkelpagina selecteren.
  4. Kies in het gedeelte Later ophalen de optie Als een product niet op voorraad is, is verzending naar de winkel mogelijk.
  5. Dien in het veld 'Voorbeeld van een pagina van een product dat later kan worden opgehaald' opnieuw de URL van het voorbeeld van uw productlandingspagina in.
  6. Klik op Opslaan.
  7. Google controleert opnieuw of uw website geschikt is.

Ontbrekende winkelkiezer: op de productpagina's moeten gebruikers een winkel kunnen selecteren om de prijs en beschikbaarheid te checken

Op uw productlandingspagina's kunnen gebruikers niet zien wanneer ze producten kunnen ophalen op verschillende winkellocaties. Voeg een winkelkiezer toe aan uw productlandingspagina's of betaalproces. Volg deze stappen:

Stap 1 van 2: Voeg een winkelkiezer toe aan uw productlandingspagina's of betaalproces

Als uw productlandingspagina's of betaalproces geen winkelkiezer bieden, moet u die toevoegen aan uw websitepagina's.

Stap 2 van 2: Dien het voorbeeld van uw productlandingspagina opnieuw in

1. Klik in uw Merchant Center-account rechtsboven op de pagina op het icoon voor tools en instellingen Icoon voor het menu Tools en instellingen [Gear].
  2. Klik onder Tools op Advertenties met lokale voorraad instellen.
  3. Selecteer uw land en selecteer een van de volgende opties onder Is de voorraadinformatie voor uw winkels in {country name} actueel?:
    • Ja, ik weet wat er op voorraad is in mijn winkels.
    • Nee, ik weet niet wat er op voorraad is in mijn winkels, maar ik kan producten naar mijn winkels verzenden. Opmerking: Als u deze optie selecteert, moet u ook een optie voor de door de verkoper gehoste winkelpagina selecteren.
  4. Kies in het gedeelte Later ophalen de optie Als een product niet op voorraad is, is verzending naar de winkel mogelijk.
  5. Dien in het veld 'Voorbeeld van een pagina van een product dat later kan worden opgehaald' opnieuw de URL van het voorbeeld van uw productlandingspagina in.
  6. Klik op Opslaan.
  7. Google controleert opnieuw of uw website geschikt is.

Ontbrekende kenmerken voor Later ophalen: dien de vereiste kenmerken voor Later ophalen in

In uw primaire feed en/of feed met productvoorraad ontbreken de vereiste kenmerken voor Later ophalen. Controleer de vereiste kenmerken voor Later ophalen voor Shopping-advertenties of Later ophalen voor advertenties met lokale voorraad.

Stap 1 van 4: Controleer uw primaire feed

1. Klik in uw Merchant Center-account op het dropdownmenu Producten in het navigatievenster aan de linkerkant.
  2. Klik op Feeds.
  3. Selecteer uw primaire feed.
  4. Klik op Bestand downloaden.
  5. Open uw feedbestand en dien waarden in voor de ophaalmethode [pickup_method] en de SLA voor ophalen [pickup_SLA]. Zorg ervoor dat de kenmerken ophaalmethode en SLA voor ophalen correct zijn gespeld.

Stap 2 van 4: Controleer uw feed met productvoorraad

1. Klik in uw Merchant Center-account op het dropdownmenu Producten in het navigatievenster aan de linkerkant.
  2. Klik op Feeds.
  3. Selecteer uw feed met productvoorraad.
  4. Klik op Bestand downloaden.
  5. Open uw feedbestand en dien waarden in voor de ophaalmethode [pickup_method] en de SLA voor ophalen [pickup_SLA]. Zorg ervoor dat de kenmerken ophaalmethode en SLA voor ophalen correct zijn gespeld.

Stap 3 van 4: Voeg de vereiste kenmerken toe aan uw primaire feed of feed met productvoorraad

1. Voeg de ophaalmethode [pickup_method] en de SLA voor ophalen [pickup_SLA] toe aan uw primaire feed of uw feed met productvoorraad.
  2. Dien uw feed opnieuw in.

Stap 4 van 4: Dien het voorbeeld van uw productlandingspagina opnieuw in

1. Klik in uw Merchant Center-account rechtsboven op de pagina op het icoon voor tools en instellingen Icoon voor het menu Tools en instellingen [Gear].
  2. Klik onder Tools op Advertenties met lokale voorraad instellen.
  3. Selecteer uw land en selecteer een van de volgende opties onder Is de voorraadinformatie voor uw winkels in {country name} actueel?:
    • Ja, ik weet wat er op voorraad is in mijn winkels.
    • Nee, ik weet niet wat er op voorraad is in mijn winkels, maar ik kan producten naar mijn winkels verzenden. Opmerking: Als u deze optie selecteert, moet u ook een optie voor de door de verkoper gehoste winkelpagina selecteren.
  4. Kies in het gedeelte Later ophalen de optie Als een product niet op voorraad is, is verzending naar de winkel mogelijk.
  5. Dien in het veld 'Voorbeeld van een pagina van een product dat later kan worden opgehaald' opnieuw de URL van het voorbeeld van uw productlandingspagina in.
  6. Klik op Opslaan.
  7. Google controleert opnieuw of uw website geschikt is.

Ontbrekende prijs: voeg de omnichannel-prijs van uw product toe aan uw productlandingspagina's

Het voorbeeld van uw productlandingspagina bevat geen omnichannel-prijs voor uw product. Voeg de prijs van uw producten toe aan de productlandingspagina's. Meer uitleg over wat verkeerde voorstelling precies inhoudt, vindt u in ons beleid tegen verkeerde voorstelling.

Volg deze stappen:

Stap 1 van 2: Voeg de productprijs toe aan uw productlandingspagina's

Als uw productlandingspagina's geen omnichannel-prijs bevatten, moet u die toevoegen aan uw websitepagina's.

Stap 2 van 2: Dien het voorbeeld van uw productlandingspagina opnieuw in

1. Klik in uw Merchant Center-account rechtsboven op de pagina op het icoon voor tools en instellingen Icoon voor het menu Tools en instellingen [Gear].
  2. Klik onder Tools op Advertenties met lokale voorraad instellen.
  3. Selecteer uw land en selecteer een van de volgende opties onder Is de voorraadinformatie voor uw winkels in {country name} actueel?:
    • Ja, ik weet wat er op voorraad is in mijn winkels.
    • Nee, ik weet niet wat er op voorraad is in mijn winkels, maar ik kan producten naar mijn winkels verzenden. Opmerking: Als u deze optie selecteert, moet u ook een optie voor de door de verkoper gehoste winkelpagina selecteren.
  4. Kies in het gedeelte Later ophalen de optie Als een product niet op voorraad is, is verzending naar de winkel mogelijk.
  5. Dien in het veld 'Voorbeeld van een pagina van een product dat later kan worden opgehaald' opnieuw de URL van het voorbeeld van uw productlandingspagina in.
  6. Klik op Opslaan.
  7. Google controleert opnieuw of uw website geschikt is.

Betaalmuur: gebruikers moeten op uw website hun leveringsopties kunnen controleren zonder hun betalingsgegevens te hoeven invoeren.

Klanten moeten de beschikbare leveringsopties kunnen controleren zonder hun betalingsgegevens te hoeven invoeren. Verwijder deze vereiste van uw website. Meer uitleg over wat verkeerde voorstelling precies inhoudt, vindt u in ons beleid tegen verkeerde voorstelling.

Volg deze stappen:

Stap 1 van 2: Verwijder de vereiste van uw website om te betalen voordat er leveringsopties worden weergegeven

Als er voor aankopen op uw website moet worden betaald voordat er leveringsopties worden weergegeven, moet u dit vereiste van uw website verwijderen.

Stap 2 van 2: Dien het voorbeeld van uw productlandingspagina opnieuw in

1. Klik in uw Merchant Center-account rechtsboven op de pagina op het icoon voor tools en instellingen Icoon voor het menu Tools en instellingen [Gear].
  2. Klik onder Tools op Advertenties met lokale voorraad instellen.
  3. Selecteer uw land en selecteer een van de volgende opties onder Is de voorraadinformatie voor uw winkels in {country name} actueel?:
    • Ja, ik weet wat er op voorraad is in mijn winkels.
    • Nee, ik weet niet wat er op voorraad is in mijn winkels, maar ik kan producten naar mijn winkels verzenden. Opmerking: Als u deze optie selecteert, moet u ook een optie voor de door de verkoper gehoste winkelpagina selecteren.
  4. Kies in het gedeelte Later ophalen de optie Als een product niet op voorraad is, is verzending naar de winkel mogelijk.
  5. Dien in het veld 'Voorbeeld van een pagina van een product dat later kan worden opgehaald' opnieuw de URL van het voorbeeld van uw productlandingspagina in.
  6. Klik op Opslaan.
  7. Google controleert opnieuw of uw website geschikt is.