Denne version af Hjælp viser nu artikler, der er relevante for Merchant Center Next. Få flere oplysninger om opgraderingen, og få svar på ofte stillede spørgsmål.

Sådan løser du problemet: Forkert produkt-id [mpn]

Brug et gyldigt MPN (producentens varenummer). Indsend en gyldig værdi, eller fjern den aktuelle ugyldige værdi for denne attribut, og indsend dine produktdata igen.

Du får muligvis vist en advarsel på siden Diagnostik på grund af et problem med attributten 'MPN (producentens varenummer)' [mpn] for et eller flere af dine produkter. Gennemgå vejledningen nedenfor, og opdater denne attribut for alle berørte produkter inden september 2021 for at undgå, at produkterne afvises.

Et produkts MPN bruges til entydigt at identificere det pågældende produkt blandt alle producentens produkter. Potentielle kunder kan søge efter et bestemt MPN, når de gerne vil foretage et køb. Derfor kan angivelse af det korrekte MPN hjælpe med at sikre, at dit produkt vises, når det er relevant.

Du har muligvis angivet en forkert værdi for attributten 'MPN (producentens varenummer)' [mpn] i forbindelse med ét eller flere af dine produkter. Derfor har du modtaget en advarsel for disse produkter, og de kan blive afvist i forbindelse med visning i annoncer eller gratis fortegnelser.

Du kan løse dette problem ved at angive en gyldig værdi for attributten 'MPN (producentens varenummer)' [mpn]. Brug kun MPN'er, der er blevet tildelt af producenten. Du skal altså ikke bruge MPN'er fra forhandlere eller distributører. Sørg også for, at det tilsvarende brandnavn indsendes korrekt via attributten 'brand' [brand]. Hvis produktet ikke har et MPN, skal du fjerne den aktuelle værdi og lade feltet stå tomt.

Vejledning

Trin 1: Se de berørte produkter

1. Log ind på din Merchant Center-konto.
  2. Vælg Produkter i navigationsmenuen, og klik på Diagnostik.
  3. Klik på fanen Vareproblemer for at se de aktuelle problemer, der påvirker dine produkter.

Sådan downloader du en liste (.csv) over alle berørte produkter for alle aktuelle problemer:

• Klik på downloadknappen Download ud for filterknappen Download, under grafen og over listen over problemer.

Sådan downloader du en liste (.csv) over alle berørte produkter for et specifikt problem:

• Find problemet i kolonnen "Problem", og klik derefter på downloadknappen Download for enden af rækken.

Sådan får du vist en liste over op til 50 produkter med dette specifikke problem:

• Find problemet i kolonnen "Problem", og klik derefter på Vis eksempler i kolonnen "Berørte varer".

Trin 2: Opdater værdien for attributten 'MPN (producentens varenummer)' [mpn]

1. Filtrér den downloadede rapport, så du kun ser produkter med:
    "Problemtitel" = Forkert produkt-id [mpn].
  2. Søg i dine produktdata efter disse produkter (ved hjælp af id'et), og:
    • Sørg for, at du indsender en gyldig MPN-værdi.
    • Angiv ikke et MPN i attributten 'id' [id], 'titel' [title] eller 'beskrivelse' [description]. I stedet skal du føje den til attributten 'MPN (producentens varenummer)' [mpn].
    • Tjek, at attributten 'brand' [brand] er korrekt.
    • Hvis produktet ikke har noget MPN, skal du lade attributten være tom i stedet for at angive en ugyldig værdi.

Trin 3: Genindsend dine produktdata

1. Når du har opdateret dine produktdata, skal du indsende dem igen ved hjælp af en af disse metoder:
  2. Tjek derefter, at du har løst problemet, ved at kontrollere, at det ikke længere er angivet på siden Diagnostik.

Husk! Der kan gå et stykke tid, før din ændring kan ses på siden Diagnostik.
Hvis du bruger en tredjepartsplatform, gælder nogle af disse vejledninger muligvis ikke for dig. Tjek din tredjepartsplatform for at få hjælp til, hvordan du løser problemet og anmoder om en gennemgang. Se, hvordan du får support, hvis du bruger en platform, der ikke tilhører Google.