I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Sådan løser du problemet: Forkert tilgængelighed (på grund af uoverensstemmelse mellem tilgængeligheden på landingssiden og betalingssiderne på dit website)

Din konto har enten modtaget en advarsel eller er blevet suspenderet på grund af denne fejl

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

Et eller flere af dine produkter vises som ikke tilgængelige til køb ved kassen, selvom de er angivet til at være på lager på dine landingssider.

Det er en dårlig kundeoplevelse, hvis produktets tilgængelighed ændres fra "på lager" på landingssiden til "ikke på lager" eller "ikke tilgængeligt", når produktet er blevet føjet til en kurv, og kunderne vil være mindre tilbøjelige til at købe varer i din butik i fremtiden.

Ved at indsende ensartede oplysninger om tilgængelighed til dine landingssider og alle dele af købsprocessen sikrer du, at onlinekunderne får en god oplevelse på dit website.

Du skulle gerne have modtaget en mail, hvor du bliver bedt om at opdatere din status for tilgængelighed inden en bestemt dato, så værdierne stemmer overens på hele dit website (på landingssiderne og under betalingsprocessen).

Her er nogle af de mest almindelige årsager til denne overtrædelse:

• Brug af IP-registrering/geoplacering. Undlad at ændre dit produkts tilgængelighed på baggrund af en brugers placering. Hvis du kun målretter mod bestemte placeringer i et land, skal du bruge regional prissætning og tilgængelighed.
  • Købsknap, der ikke fungerer. Produktet ser ud til at være tilgængeligt på landingssiden, men efter at have trykket på købsknappen vises det som "ikke på lager" eller "ikke tilgængeligt".
  • Produktet kan ikke sendes til en hjemmeadresse. Når du har angivet leveringsadressen, er produktet ikke længere tilgængeligt og kan ikke leveres direkte til brugerens dør. Dette gælder dog ikke postbokse. Hvis du har et produkt, der kun kan afhentes i butikken, eller som kan sendes til et afhentningssted, skal du tjekke retningslinjerne for forsendelsesomkostninger for at se, om disse muligheder er tilladte i det land, der målrettes mod. Ellers skal du sikre dig, at dit produkt er udelukket fra onlinetilbud ved hjælp af attributten udelukket destination [excluded_destination]. Du kan også overveje at prøve annoncer for lokalt butikslager.
  • Det er ikke muligt at betale for produkter i hele landet, der målrettes mod. Hvis du sælger produkter, der kun er tilgængelige i nogle af regionerne i landet, der målrettes mod, skal du tjekke, om funktionen regional tilgængelighed og prissætning er tilgængelig i dit målgruppeland.

Vejledning

Trin 1: Sørg for, at produkter, der er tilgængelige på dine landingssider, kan købes og leveres til hjemmeadresser

Tjek betalingsprocessen på dit website for at finde ud af, hvorfor et produkt bliver utilgængeligt efter landingssiden.

• Tjek advarselsmailen for at se eksempler på påvirkede produkter. Se efter et gennemgående problem på dit website, der kan forårsage disse uoverensstemmelser i pris.
  • Sammenlign den tilgængelighedsstatus, du viser på produktets landingssider, med den, der vises ved kassen.

Trin 2: Genindsend dine produktdata

Når du har løst problemet og opdateret dine produktdata, kan du indsende dem igen ved at benytte en af disse metoder:

Hvis dine Merchant Center-produktdata er korrekte, behøver du ikke at indsende dem igen, før du anmoder om en gennemgang.

Trin 3: Anmod om en gennemgang

I nogle tilfælde kan du anmode om en gennemgang, hvis din konto eller et af dine produkttilbud bliver afvist, og du enten har løst problemet eller er uenig i problemet. Hvis gennemgangen lykkes, forsvinder problemet. Hvis afvisningen forbliver aktiv, og du ikke er sikker på, hvordan du skal fortsætte, skal du kontakte os for at få support.

Bemærk! Hvis du bruger en platform fra tredjepart til at vise dine produkter, skal du gå til din tredjepartsapp for at anmode om en gennemgang.
Hvis du bruger en tredjepartsplatform, gælder nogle af disse vejledninger muligvis ikke for dig. Tjek din tredjepartsplatform for at hjælp til, hvordan du løser problemet eller udfører opgaven. Se, hvordan du får support, hvis du bruger en platform, der ikke tilhører Google.