Artiklene i denne brukerstøtten handler om Merchant Center Next. Finn ut mer om oppgraderingen, og få svar på vanlige spørsmål.

Slik løser du det: Manglende attributt

Legg til en verdi som er i tråd med produktspesifikasjonen for dette attributtet. Deretter sender du inn feeden på nytt.

I denne artikkelen

Hvorfor oppstår dette problemet?

Ett eller flere av produktene dine inneholder et gruppeattributt. For at dette attributtet skal være gyldig, må du sende inn alle de obligatoriske attributtene som er inkludert i den gruppen.

La oss for eksempel si at du har angitt attributtet for tilgjengelighet [availability] for et produkt og sendt inn verdien for forhåndsbestilling [preorder] eller restbestilling [backorder] for å vise at produktet for øyeblikket ikke er på lager, men at det blir tilgjengelig i fremtiden. For å gjøre dette må du også angi en dato for tilgjengelighet ved å bruke attributtet [availability_date] for å vise kunden når produktet blir tilgjengelig.

Hvis du vil kjøre et tilbud på et av produktene dine, må du både sende inn attributtet for start- og sluttdato for tilbudspris [sale_price_effective_date] for å angi når tilbudet starter, og attributtet for tilbudspris [sale_price] for å angi tilbudsprisen. Når du angir en tilbudspris, må du også oppgi den opprinnelige prisen med attributtet for pris [price].

Slik løser du problemet

Du kan løse dette problemet ved å kontrollere produktinformasjonen for de berørte produktene og sørge for at det manglende attributtet er oppgitt for produkter som krever gruppeattributter.

Korriger ett og ett produkt direkte i Merchant Center

Step 1 Gå til Produkter i Merchant Center, og velg Handling kreves-fanen.

Step 2 Bruk filterikonet over tabellen for å finne alle produktene som er berørt av problemet.

Step 3 Klikk på tittelen til produktet du vil korrigere, og deretter på Endre produktet.

Step 4 Legg til gyldige verdier for alle obligatoriske gruppeattributter.

Step 5 Velg Lagre.

Korriger flere produkter samtidig

Step 1 Gå til Produkter i Merchant Center, og velg Handling kreves-fanen.

Step 2 Bruk filterikonet over tabellen for å finne alle produktene som er berørt av problemet.

Step 3 Velg nedlastingsikonet for å laste ned en liste (i CSV-format) over produktene som berøres av alle problemer eller bare dette problemet.

Step 4 Kryssjekk listen du har lastet ned, mot produktinformasjonen din, og legg til gyldige verdier for alle obligatoriske gruppeattributter.

Step 5 Last opp den korrigerte produktinformasjonen til Merchant Center ved hjelp av opplastingsmetoden du har valgt.

Fremgangsmåten videre

Når du har gjort de forespurte endringene, kan du kontrollere at du har løst problemet ved å sjekke at det ikke lenger står oppført på «Trenger oppfølging»-siden.

Merk: Det kan ta litt tid før endringen gjenspeiles på «Handling kreves»-siden.