I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Slik løser du problemer med unøyaktige priser (på grunn av manglende samsvar mellom prisene på landingssiden og i kassen på nettstedet ditt)

Kontoen din har fått en advarsel eller er suspendert på grunn av denne feilen

Et egendefinert ikon for artikkeloverskrifter i den eldre versjonen av Merchant Center.

Prisene som vises på betalingssidene på nettstedet ditt, er høyere enn prisene som vises på produktlandingssidene dine.

Hvis produktprisen plutselig øker i kassen fordi det legges til uventede belastninger eller gebyrer, er det mer sannsynlig at kundene avbryter betalingsprosessen, noe som fører til lave konverteringsfrekvenser.

Ved å bruke konsekvent prisinformasjon på landingssidene dine og under hele betalingsprosessen sørger du for at nettkundene får en god opplevelse på nettstedet ditt.

Du skal ha mottatt en e-post der du bes om å oppdatere prisene dine innen en bestemt dato, slik at verdiene er konsekvente på hele nettstedet ditt (dvs. på landingssidene og under betalingsprosessen).

Her er noen vanlige årsaker til denne uoverensstemmelsen:

• Ekstra gebyrer eller belastninger i kassen:
    • Du må opplyse om eventuelle ekstra gebyrer som legges til i kassen, i Merchant Center ved å knytte dem til de aktuelle fraktkostnadene. For eksempel må tjenestegebyrer, ekspedisjonsgebyrer, transportørrelaterte gebyrer og delstatsgebyrer inngå i den samlede verdien som sendes inn via attributtet for frakt [shipping], eller i innstillingene for frakttjenester i Merchant Center.
    • Ekstra gebyrer kan også legges til i basisprisen for produktet via attributtet for pris [price] i Merchant Center. Disse gebyrene skal dermed være inkludert både i prisen som vises på landingssiden, og i prisen som vises i kassen. De skal ikke vises som tilleggskostnader ved betaling.
  • Ulike mva.-satser for ulike leveringssteder: Hvis produktprisen øker betraktelig på grunn av høyere mva.-satser i enkelte land, må du sende inn en egen vare per land, med en produktpris som inkluderer den høyere mva.-satsen. Finn ut mer om avgiftsinnstillinger

Veiledning

Trinn 1: Sørg for at prisene på produktlandingssidene samsvarer med prisene på betalingssidene

Undersøk betalingsprosessen på nettstedet ditt for å finne eventuelle ekstra kostnader som kan øke produktprisen i kassen.

• Les advarselen vi sendte på e-post, for å se eksempler på produkter som er berørt. Se om det finnes et gjennomgående problem på nettstedet ditt som kan være årsaken til at prisene ikke samsvarer.
  • Gjennomgå prisene du viser på produktlandingssidene, og sammenlign dem med prisene i kassen.

Trinn 2: Send inn produktinformasjonen på nytt

Når du har løst problemet og oppdatert produktinformasjonen, kan du sende den inn på nytt på en av følgende måter:

Hvis produktinformasjonen din i Merchant Center er riktig, trenger du ikke å sende den inn på nytt før du ber om en gjennomgang.

Trinn 3: Be om en gjennomgang

Hvis kontoen din eller et produkttilbud er blitt avvist og du har løst problemet eller er uenig, kan du i noen tilfeller be om en gjennomgang. Hvis gjennomgangen går bra, forsvinner problemet. Hvis avvisningen opprettholdes og du er usikker på hva du skal gjøre videre, kan du kontakte oss.

Merk: Hvis du fører opp produkter via en tredjepartsplattform, kan du gå til den aktuelle appen for å be om en gjennomgang.

Hvis du bruker en tredjepartsplattform, kan det hende at deler av denne veiledningen ikke gjelder for deg. Gå til tredjepartsplattformen for å få veiledning om hvordan du løser problemet eller fullfører oppgaven. Finn ut hvordan du får brukerstøtte hvis du bruker en plattform utenfor Google.

Linker til relatert innhold