I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Sådan løser du problemet: Forkerte priser (på grund af uoverensstemmelse mellem priserne på landingssiden og betalingssiderne på dit website)

Din konto har enten modtaget en advarsel eller er blevet suspenderet på grund af denne fejl

Et tilpasset ikon til den klassiske version af Merchant Center og Merchant Center Next.

I denne artikel kan du læse om følgende:

Se vores fejlfindingsguide for at få flere oplysninger om årsager til prisuoverensstemmelser, og hvordan du løser problemet:

Jeg har brug for hjælp til at løse mit prisproblem

Årsager til problemet

De priser, der vises på betalingssiderne på dit website, er højere end de priser, der vises på dine produkters landingssider.

Du skulle gerne have modtaget en mail, hvor du bliver bedt om at opdatere dine priser inden en bestemt dato, så værdierne stemmer overens på hele dit website (på landingssiderne og under betalingsprocessen).

Almindelige årsager til prisuoverensstemmelser ved betaling

• Tilføjede gebyrer eller udgifter ved betaling: Ekstra gebyrer, der opkræves ved betaling, skal oplyses i Merchant Center ved at inkludere dem i de gældende forsendelsespriser. Servicegebyrer, ekspeditionsgebyrer, fragtrelaterede gebyrer og statsgebyrer skal f.eks. inkluderes i den samlede værdi, der indsendes i attributten forsendelse [shipping] eller via forsendelsesservicen i Merchant Center.
    • En anden mulighed er at inkludere yderligere gebyrer i produktets basispris via attributten pris [price] i Merchant Center. Disse gebyrer skal være inkluderet både i prisen, der vises på landingssiden, og i prisen, der vises under betalingen, og ikke som en selvstændig post ved betalingen.
  • Forskellige momssatser for forskellige destinationer: Hvis produktprisen øges betydeligt på grund af højere momssats i bestemte lande, skal du indsende en separat vare for hvert land, hvor den højere momssats er inkluderet i produktprisen. Få flere oplysninger om afgiftsindstillinger

Sådan løser du dette problem

Denne sektion indeholder de næste trin til løsning af problemer med prisuoverensstemmelser ved betaling.

Trin 1: Sørg for, at priserne på produkternes landingssider svarer til priserne på dine betalingssider

Tjek betalingsprocessen på dit website for at identificere eventuelle ekstra omkostninger, der øger produktprisen ved betaling.

• Tjek advarselsmailen for at se eksempler på påvirkede produkter. Se efter et gennemgående problem på dit website, der kan forårsage disse uoverensstemmelser i pris.
  • Sammenlign de priser, du viser på produkternes landingssider, med priserne ved betaling.

Trin 2: Genindsend dine produktdata

Når du har løst problemet og opdateret dine produktdata, kan du indsende dem igen ved at benytte en af disse metoder:

Hvis dine Merchant Center-produktdata er korrekte, behøver du ikke at indsende dem igen, før du anmoder om en gennemgang.

Trin 3: Anmod om en gennemgang

I nogle tilfælde kan du anmode om en gennemgang, hvis din konto eller et af dine produkttilbud bliver afvist, og du enten har løst problemet eller er uenig i problemet. Hvis gennemgangen lykkes, forsvinder problemet. Hvis afvisningen forbliver aktiv, og du ikke er sikker på, hvordan du skal fortsætte, skal du kontakte os for at få support.

Bemærk! Hvis du bruger en platform fra tredjepart til at vise dine produkter, skal du gå til din tredjepartsapp for at anmode om en gennemgang.
Hvis du bruger en tredjepartsplatform, gælder nogle af disse vejledninger muligvis ikke for dig. Tjek din tredjepartsplatform for at hjælp til, hvordan du løser problemet eller udfører opgaven. Se, hvordan du får support, hvis du bruger en platform, der ikke tilhører Google.