In dit Helpcentrum vindt u content voor zowel Merchant Center Next als de klassieke versie van Merchant Center. Kijk naar het logo bovenaan elk artikel om te controleren of u het artikel gebruikt voor uw Merchant Center-versie.

Oplossing: De taal in de feed en de website komen niet overeen

Uw account heeft een waarschuwing gekregen of is opgeschort vanwege deze fout

Een eigen icoon voor de artikelkop voor de klassieke versie van Merchant Center.

De taal waarin u een of meer van uw producten in Merchant Center heeft ingediend, verschilt van de taal op uw landingspagina's en in het betalingsproces.

Als u uw producten op Google wilt tonen, moet u voor elke feed uw productgegevens indienen in een ondersteunde taal van het doelland. Zorg er ook voor dat u dezelfde taal gebruikt voor zowel de feed als de website. Tot de website behoren alle websitepagina's die een gebruiker nodig heeft vanaf het nemen van een weloverwogen aankoopbeslissing tot en met de betaling.

Als het goed is, heeft u een e-mail ontvangen waarin u wordt gevraagd de taal van uw productgegevens en/of website vóór een bepaalde datum te updaten.

Zorg ervoor dat u een van de ondersteunde talen voor Merchant Center gebruikt en dat u steeds dezelfde taal gebruikt in uw Merchant Center-productgegevens en op uw website. Meer informatie over ondersteunde talen

Instructies

Stap 1: Zorg dat de taal in uw productgegevens overeenkomt met de taal op uw website

1. Controleer het updateproces om na te gaan wat de oorzaak van het probleem is:
    • Controleer in de waarschuwingsmail die u heeft gekregen op welke producten dit van toepassing is. Kijk in uw productgegevens of er sprake is van een terugkerend probleem dat deze inconsistentie in taal kan veroorzaken.
    • Zorg ervoor dat u een van de ondersteunde talen gebruikt en dat deze consistent wordt gebruikt in uw productgegevens en op uw website. Zorg ervoor dat het hele betalingsproces en alle relevante links (zoals algemene voorwaarden, teruggavebeleid, disclaimers, enzovoort) consistent in dezelfde taal zijn als de productgegevens.
  2. Nadat u het probleem heeft opgelost, update u uw productgegevens en uw website zodat u steeds dezelfde taal gebruikt.

Stap 2: Dien uw productgegevens opnieuw in

Nadat u het probleem heeft opgelost en uw productgegevens heeft geüpdatet, kunt u uw productgegevens opnieuw indienen via een van deze methoden:

Stap 3: Vraag een beoordeling aan

Als uw account of een van uw productaanbiedingen is afgekeurd en u het probleem heeft verholpen, of als u het niet eens bent met de kwestie, kunt u in sommige gevallen een beoordeling aanvragen. Als de beoordeling positief is, is het probleem opgelost. Als de afkeuring nog steeds aanhoudt en u niet zeker weet wat u kunt doen, neem dan contact met ons op voor support.

Opmerking: Als u uw producten vermeldt via een platform van derden, gaat u naar uw app van derden om een beoordeling aan te vragen.
Als u met een platform van derden werkt, zijn sommige van deze instructies misschien niet op u van toepassing. Volg de instructies van uw platform van derden om het probleem op te lossen of de taak af te ronden. Meer informatie over hoe u support kunt krijgen als u een niet-Google-platform gebruikt

Gerelateerde link