Kringutrustning och maskinvara för Meet

Rätt tillbehör och maskinvara för att delta i videomöten i Google Meet kan göra skillnad i kvalitet och upplevelse.

Följande enheter har testats och godkänts genom programmet för kringutrustning i Google Meet. Som en del av programmet testar Googles partnerlabb utrustning med avseende på kvalitet, tillförlitlighet och kompatibilitet.

Tips! Läs Felsöka video- och ljudkvalitet i ett möte om du fortfarande har dålig video- eller ljudkvalitet med följande kompatibla maskinvara.

Optimera video och ljud i Meet på datorer

Webcam

Kameror

När du använder en kvalitetskamera får du en jämn och tydlig bild som hjälper andra mötesdeltagare att känna att de är i rummet med dig. Här är några rekommenderade alternativ:

Logitech​®
c925e Business Webcam®
Huddly®
IQ

Headset och högtalartelefoner

Använd våra certifierade headset och högtalartelefoner så att din röst hörs tydligt.

Överväg att använda en särskild enhet för videomöten

Datorer

Med en dedikerad dator kan du snabbt gå med i ett videomöte med en tillförlitlig konfiguration av hög kvalitet utan att lämna skrivbordet.

Acer® Chromebase for Meetings

• Gå med i möten som synkroniseras med Google Kalender med ett enda tryck
  • Perfekt för 1–2 personer
  • Enkel installation, plug and play
  • Vi rekommenderar att ansluta ett headset för bättre ljud

Kräver: Enhetslicens för rum
Tillgänglighet: USA, Storbritannien, Kanada, Österrike, Belgien, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Irland, Italien, Japan, Luxemburg, Nederländerna, Norge, Polen, Portugal, Spanien, Sverige

Enhet för små mötesrum

Skapa ett eget videomötesrum för gruppmöten. Du behöver inte ha en laptop eller mobil enhet.

ASUS® Google Meet Kit

• Perfekt för 1–6 personer
  • Gå med i möten som synkroniseras med Google Kalender med ett enda tryck
  • Kan kräva avancerad installation

Kräver: Licens för rumsenhet
Tillgänglighet: USA, Storbritannien, Kanada, Finland, Frankrike, Norge, Spanien, Irland, Sverige, Australien, Nya Zeeland, Japan, Nederländerna, Danmark, Indien, Malaysia, Filippinerna, Thailand, Singapore, Mexiko, Brasilien, Chile, Colombia, Sydafrika, Israel

Lösningar för större mötesrum

Använd en maskinvarulösning för Google Meet om du vill skapa videomötesplatser med hög kvalitet för större grupper.

Relaterade ämnen