Accessoires en hardwarepakketten voor Meet

Als u de juiste accessoires en hardware gebruikt om deel te nemen aan een videovergadering in Google Meet, kan dit een verschil maken voor de kwaliteit en gebruikerservaring.

De volgende apparaten zijn getest en goedgekeurd via het kwalificatieprogramma voor randapparatuur voor Google Meet. Als onderdeel van het programma test het partnerlab van Google de randapparatuur op kwaliteit, betrouwbaarheid en interoperabiliteit.

Tip: Zie Problemen met Google Meet oplossen als u nog steeds een slechte video- of audiokwaliteit ondervindt met de volgende geschikte hardware.

Video en audio optimaliseren voor Meet op computers

Webcam

Camera's

Een goede camera zorgt voor een vloeiend, helder beeld, zodat andere deelnemers het gevoel hebben dat ze bij u in de ruimte zijn. Dit zijn enkele aanbevolen opties:

Logitech®
c925e Business Webcam®
Huddly®
IQ

Headsets en bellen op luidspreker

Gebruik een van onze gecertificeerde headsets om te zorgen dat u duidelijk wordt gehoord.

Overweeg een apparaat aan te schaffen speciaal voor videovergaderingen

Desktopapparaten

Met een desktopapparaat dat speciaal wordt gebruikt voor videovergaderingen kunt u snel deelnemen aan een videovergadering met een betrouwbare installatie van hoge kwaliteit, zonder uw bureau te hoeven verlaten.

Acer® Chromebase for Meetings

• Met één druk op de knop deelnemen aan vergaderingen die zijn gesynchroniseerd met Google Agenda
  • Ideaal voor een of twee personen
  • Eenvoudige installatie, Plug and Play
  • We raden u aan een headset te gebruiken voor betere audio

Vereist: Apparaatlicentie voor de ruimte
Beschikbaarheid in: België, Canada, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Ierland, Italië, Japan, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Spanje, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, Zweden

Apparaat voor kleine vergaderruimten

Maak een eigen videovergaderruimte voor groepsvergaderingen. U heeft geen laptop of mobiel apparaat nodig.

ASUS® Google Meet Kit

• Ideaal voor een tot zes personen
  • Met één druk op de knop deelnemen aan vergaderingen die zijn gesynchroniseerd met Google Agenda
  • Wellicht is geavanceerde installatie vereist

Vereist: Apparaatlicentie voor de ruimte
Beschikbaar in: Australië, Brazilië, Canada, Chili, Colombia, Denemarken, Filipijnen, Finland, Frankrijk, Ierland, India, Israël, Japan, Maleisië, Mexico, Nederland, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Singapore, Spanje, Thailand, Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk, Zuid-Afrika, en Zweden

Oplossingen voor grotere vergaderruimten

Als u videovergaderruimten van hoge kwaliteit wilt maken voor grotere groepen, gebruikt u een Google Meet-hardwareoplossing.