Accessoires en hardwarepakketten voor Meet

Google werkt samen met fabrikanten om deze apparaten voor vergaderruimtes, camera's, headsets en telefoons voor bellen op luidspreker te testen en te certificeren voor Meet. U kunt erop vertrouwen dat gecertificeerde apparaten de beste algemene functionaliteit bieden.

Veel apparaten zijn getest en goedgekeurd via het Kwalificatieprogramma voor randapparatuur voor Google Meet-hardware. Als onderdeel van het programma test het partnerlab van Google de randapparatuur op kwaliteit, betrouwbaarheid en interoperabiliteit. Geschikte apparaten zijn:

Bekijk onze volledige lijst met gecertificeerde partnerapparaten.

Tip: Zie Problemen met de video- en audiokwaliteit in een vergadering oplossen als u nog steeds een slechte video- of audiokwaliteit ondervindt met de volgende geschikte hardware.