Tilbehør og hardwaresæt til Meet

Google samarbejder med producenterne om at teste og certificere disse enheder, kameraer, headsets og konferencehøjttalere til mødelokaler, så de fungerer sammen med Meet. Du kan regne med, at certificerede enheder giver den bedste samlede oplevelse.

Mange enheder er blevet testet og godkendt via kvalifikationsprogrammet for eksterne enheder til Google Meet-hardware. Som en del af programmet tester Googles partnerlaboratorie de eksterne enheders kvalitet, pålidelighed og interoperabilitet. Enheder omfatter:

Se vores komplette liste over certificerede partnerenheder.

Tip! Hvis du stadig oplever dårlig video- eller lydkvalitet ved brug af følgende kompatible hardware, kan du se Find og løs problemer med video- og lydkvalitet i et møde.

Relaterede emner

Web og mobil

Løsninger til mødelokaler inklusive computere