Paquets de maquinari i accessoris per a Meet

Google ha col·laborat amb els fabricants per provar i certificar aquests dispositius per a sales de reunions, càmeres, auriculars amb micro i altaveus per a Meet. Els dispositius certificats ofereixen la millor experiència.

Molts dispositius s'han provat i aprovat a través del programa de qualificació de perifèrics de programari de Google Meet. Com a part del programa, el laboratori associat de Google prova els perifèrics per comprovar-ne la qualitat, la fiabilitat i la interoperabilitat. Aquests són alguns dels dispositius:

Consulta la nostra llista completa de dispositius de partners certificats.

Consell: si, tot i utilitzar el maquinari admès que s'indica a continuació, encara tens poca qualitat de vídeo o d'àudio, consulta l'article sobre com pots resoldre problemes relacionats amb la qualitat de vídeo i àudio.

Temes relacionats

Web i mòbils

Solucions per a dispositius de taula i sales de reunions