Näytön esittäminen videokokouksen aikana

Haluatko saada Google-sovelluksista enemmän irti töissä tai koulussa?  Rekisteröidy maksuttomaan G Suite ‑kokeiluun

" "

Voit esittää koko näyttöä tai tiettyä ikkunaa kokouksessa. Kun esität näyttöäsi, voit jakaa tietoja, kuten esimerkiksi dokumentteja, esityksiä ja laskentataulukoita.

Näytön esittämisen parhaat käytännöt löydät G Suiten tuesta.

Vinkki: Salli ilmoitukset. Ilmoitukset kertovat, kun näyttösi on näkyvissä.

Mitä voit esittää

• Uuden työntekijän perehdyttäminen
  • Projekti-ideoita uusille asiakkaille
  • Kokousmuistiinpanoja, projekteja, toteutussuunnitelmia ja tutkimuksia
  • Muokkauksia ehdotukseen
  • Oppitunteja tai konferensseja, joihin ei voi osallistua paikan päällä

Vinkki G Suite ‑käyttäjille: Tutustu suurten etätapahtumien järjestämiseen jopa 250 osallistujalle.

Jakaminen ja näytön esittäminen videokokouksen aikana" "

Esittäminen kokouksen aikana

1. Liity videokokoukseen.
  2. Valitse oikeasta alakulmasta Aloita esitys.
  3. Valitse Koko näyttösi, Ikkuna tai Chrome-välilehti.
    • Jos esität Chrome-välilehden, kyseisen välilehden äänet jaetaan oletusarvoisesti.
    • Jos haluat vaihtaa esitettävää välilehteä, valitse näytön alareunasta "Vaihda lähdettä".
  4. Valitse jaettava sisältö.
  5. Valitse Jaa.
  6. Jos toisen osallistujan esitys on käynnissä, vahvista, että haluat esittää itse.
Present your entire screen or a window

Jos kamerasi on päällä, osallistujat näkevät videokuvasi esittämisen aikana.

Esittämisen lopettaminen

• Valitse Meet-ikkunasta Lopeta esittäminen.
  • Voit myös valita oikeasta alakulmasta Esitys on meneillään ja sitten Lopeta esittäminen.

Esittäminen jonkun toisen esityksen aikana

1. Valitse oikeasta alakulmasta Aloita esitys.
  2. Valitse Koko näyttösi tai Ikkuna.
  3. Valitse Esitä itse.

Jos toinen osallistuja esittää näyttönsä, saat ilmoituksen siitä, että esityksesi näkyy vielä muille. Voit jatkaa esitystäsi tai lopettaa sen klikkaamalla ilmoituksessa olevaa painiketta.

Liittyminen vain esittämistä varten

Kun liityt kokoukseen näyttämistä varten, vain tietokoneesi ikkuna tai sovellus näytetään kokouksessa. Audiota tai muuta videota ei lähetetä eikä vastaanoteta.

1. Siirry osoitteeseen https://meet.google.com/.
  2. Valitse ajoitettu kokous tai klikkaa Liity kokoukseen tai aloita oma.
  3. Kirjoita kokouksen koodi.
  4. Valitse Esitä.
  5. Valitse ikkuna tai sovellus.
  6. Valitse Jaa.