Esiintyminen videopuhelun aikana

Voit jakaa koko näytön tai tietyn ikkunan kokouksessa. Kun jaat näyttöäsi, voit esittää aineistoja, kuten dokumentteja, esityksiä tai laskentataulukoita.

Vinkki Google Workspace käyttäjille: Tutustu mahtavien esitysten vinkkeihin ja suurten etätapahtumien järjestämiseen jopa 250 osallistujalle.

Esittäminen kokouksen aikana

1. Liity videokokoukseen.
  2. Valitse oikeasta alakulmasta Aloita esitys.
  3. Valitse Koko näyttösi, Ikkuna tai Chrome-välilehti.
    • Jos esität Chrome-välilehden, kyseisen välilehden äänet jaetaan oletusarvoisesti.
    • Jos haluat vaihtaa esitettävää välilehteä, valitse esitettävä välilehti ja klikkaa Jaa sen sijaan tämä välilehti.
  4. Valitse Jaa.

Jos kamerasi on päällä, osallistujat näkevät videokuvasi esittämisen aikana.

Esittämisen lopettaminen

• Valitse Meet-ikkunasta Lopeta esittäminen.
  • Voit myös valita oikeasta alakulmasta Esitys on meneillään ja sitten Lopeta esittäminen.

Esittäminen jonkun toisen esityksen aikana

1. Valitse oikeasta alakulmasta Aloita esitys.
  2. Valitse Koko näyttösi,  Ikkuna tai Chrome-välilehti.
  3. Valitse Esitä itse.

Vinkki: Voit esittää näyttösi myös toisen henkilön esityksen aikana. Jos aloitat esittämisen, toisen henkilön esitys keskeytyy.

Liittyminen vain esittämistä varten

Kun liityt kokoukseen näyttämistä varten, vain tietokoneesi ikkuna tai sovellus näytetään kokouksessa. Audiota tai muuta videota ei lähetetä eikä vastaanoteta.

1. Siirry osoitteeseen https://meet.google.com/.
  2. Valitse ajoitettu kokous tai klikkaa Liity kokoukseen tai aloita oma.
  3. Kirjoita kokouksen koodi.
  4. Valitse Esitä.
  5. Valitse ikkuna tai sovellus.
  6. Valitse Jaa.

Näytön jakamisen estäminen osallistujilta

Tärkeää: Tällä hetkellä vain G Suite for Education ‑käyttäjät voivat estää osallistujia jakamasta näyttöään. Tämän asetuksen voi ottaa käyttöön ainoastaan tietokoneella, mutta se koskee kaikkia laitteita.

Kokouksen järjestäjä voi estää osallistujia jakamasta näyttöään. Tämä asetus on päivitettävä jokaisen puhelun osalta erikseen, vaikka tapahtuma olisi toistuva.

1. Liity Meet-videopuheluun.
  2. Klikkaa alareunasta Järjestäjän asetukset .
  3. Poista Näytön jakaminen käytöstä.

Vinkki: Jos et pysty muuttamaan asetusta, sinun on ehkä poistettava Meetin Chrome-laajennus käytöstä. Lue lisää laajennuksien asentamisesta ja hallinnasta.