Jos haluat testata reaaliaikaisia tekstityskäännöksiä, rekisteröidy Meetin tekstityskäännösten betaohjelmaan.

Oma esitys videopuhelun aikana

Voit näyttää koko näytön tai tietyn ikkunan kokouksessa. Kun näyttäminen on päällä, voit esittää esimerkiksi dokumentteja, esityksiä tai laskentataulukoita.
Vinkki Google Workspacen käyttäjille: Katso vinkit onnistuneeseen esitykseen ja lue, miten voit järjestää suuren etätapahtuman jopa 250 osallistujalle.

Näytön näyttäminen kokouksen aikana

1. Liity Meet-videopuheluun.
  2. Klikkaa alareunasta Aloita esitys Näytön jakaminen .
  3. Valitse Koko näyttösi, Ikkuna tai Välilehti.
    • Jos esität Chrome-välilehden, kyseisen välilehden audio jaetaan oletusarvoisesti.
    • Jos haluat vaihtaa esitettävää välilehteä, valitse haluamasi välilehti ja klikkaa Jaa sen sijaan tämä välilehti.
  4. Klikkaa Jaa.
  5. Valinnainen: Irrota esitys näkymään yhdessä ruudussa klikkaamalla Irrota . Näin voit nähdä useampia osallistujia esityksesi aikana.

Vinkkejä:

• Jos kamerasi on päällä, osallistujat näkevät videokuvasi esittämisen aikana.
  • Jotta esittäminen onnistuu paremmin ja vältät peilautumisen, jaa uusi ikkuna tai tietty välilehti kokousikkunan sijaan.
  • Jotta voit jakaa audion, sinun on valittava Jaa Chrome-välilehti tai Jaa tämä välilehti.

Lopeta näytön näyttäminen

• Klikkaa Meet-ikkunasta Lopeta näyttäminen.
  • Klikkaa oikeasta alakulmasta Näyttäminen käynnissä ja sitten Lopeta näyttäminen.

Näytön näyttäminen jonkun toisen esityksen aikana

1. Klikkaa alareunasta Näytä nyt.
  2. Valitse Koko näyttö, Ikkuna tai Chrome-välilehti.
  3. Valitse Näytä itse.
Vinkki: Jos aloitat näytön näyttämisen jonkun toisen esityksen aikana, hänen esityksensä keskeytyy.

Näyttäminen Google Meetissä Google Docsista, Sheetsistä tai Slidesista

Tärkeää: Jos haluat näyttää Google Meetissä sisältöä suoraan Google Docsista, Sheetsistä tai Slidesista, sinun on käytettävä tietokoneen Chrome-selainta.
Voit näyttää Google Meetissä sisältöä suoraan Google Docsista, Sheetsistä tai Slidesista. Tämä helpottaa dokumentin, taulukon tai diojen näyttämistä kokouksessa. Ennen kuin aloitat näyttämisen, liity kokoukseen, jotta tiedät, tallennetaanko sitä.
  1. Avaa Google Meet.
  2. Liity kokoukseen.
  3. Avaa näytettävä tiedosto Docsissa, Sheetsissä tai Slidesissa.
  4. Valitse yläreunan valikkoalueelta Esitä kokouksessa .
  5. Valitse kokous (tai kirjoita kokouskoodi).
  6. Valitse välilehti, jonka haluat näyttää, ja aloita jakaminen klikkaamalla sen esikatseluikkunaa.
  7. Meetissä näet sisältösi suoraan kokousikkunassa.
Vinkki: Jos näytät Slidesista, voit näyttää esityksen koko näytön tilassa, kun valitset Näytä .

Liittyminen vain näyttämistä varten

Kun liityt kokoukseen näyttämistä varten, vain tietokoneesi ikkuna tai sovellus näytetään kokouksessa. Audiota tai muuta videota ei lähetetä eikä vastaanoteta.
  1. Siirry osoitteeseen https://meet.google.com/.
  2. Valitse ajoitettu kokous tai klikkaa Liity kokoukseen tai aloita oma.
  3. Kirjoita kokouksen koodi.
  4. Valitse Jaa.
  5. Valitse ikkuna tai sovellus.
  6. Valitse Jaa.

Näytön jakamisen estäminen osallistujilta

Tärkeää: Järjestäjän tehtävien on oltava päällä, jotta esityslukitusta voi käyttää.
Kokouksen järjestäjä voi estää osallistujia jakamasta näyttöään. Jos otat esitykset pois päältä toistuvista kokouksista tai samaa kokouskoodia käyttävistä kokouksista, asetus tallennetaan ja sitä käytetään seuraavassa ajoitetussa kokouksessa. Jos laitat esitykset pois päältä kertaluontoisesta kokouksesta, pikakokouksesta tai kokouksesta, jolla on lyhytnimi, esitykset palaavat käyttöön kyseisen kokouksen päätyttyä.

Näytön jakamisen vaihtaminen päälle tai pois:

1. Liity Meet-videopuheluun.
  2. Klikkaa oikeasta alakulmasta Järjestäjän asetukset .
  3. Laita Näytön jakaminen päälle tai pois päältä.
Vinkki: Jos et pysty muuttamaan asetusta, sinun on ehkä poistettava Meetin Chrome-laajennus käytöstä. Lue lisää laajennusten asentamisesta ja ylläpidosta.