Presentar contingut durant una videotrucada

En una reunió, pots presentar tota la pantalla o una finestra concreta. Mentre presentes, pots compartir informació com ara documents, presentacions i fulls de càlcul.

Consells:

• En utilitzar Google Workspace, pots organitzar grans esdeveniments de manera remota.
  • Les organitzacions de Workspace amb capacitats d'administrador poden activar o desactivar aquesta funció per a tota l'organització.
  • A l'ordinador, si fas clic a Presenta abans d'unir-te a una reunió, t'hi uniràs en mode Complement. Quan utilitzes aquesta opció, el micròfon i l'altaveu no estan disponibles.

Obtén més informació sobre la configuració de Google Meet per a administradors.

Important: si vas a Google Meet i fas clic a Presenta a la pantalla d'espera abans d'unir-te a una reunió, t'hi uniràs en mode Complement. Quan utilitzes aquesta opció, el micròfon i l'altaveu no estan disponibles.

Presentar contingut durant una videotrucada

Consell: en una reunió poden haver-hi, com a màxim, 10 presentacions alhora.
  1. Uneix-te a una videotrucada de Meet.
  2. A la part inferior, fes clic a Presenta ara Compartir la pantalla.
  3. Selecciona La pantalla completa, Una finestra o Una pestanya.
    • Si presentes una pestanya de Chrome, es comparteix l'àudio de la pestanya de manera predeterminada.
    • Per presentar una altra pestanya, selecciona-la i fes clic a Comparteix aquesta pestanya.
    • Si presentes un fitxer de Presentacions a través d'una pestanya, pots controlar-lo a Meet.
  4. Fes clic a Comparteix.
  5. Opcional: per deixar de fixar la presentació i veure-la com a mosaic, fes clic a No fixis . Ara pots veure més participants mentre presentes.

Consells:

• Si la càmera està activada, es mostrarà el vídeo mentre fas la presentació.
  • Per obtenir millors presentacions i evitar un bucle infinit, comparteix una finestra nova o una pestanya concreta, en comptes de la finestra de la reunió.
  • Per compartir l'àudio, has de seleccionar Comparteix una pestanya de Chrome o Comparteix aquesta pestanya.

Aturar la presentació

• A la finestra de Meet, fes clic a Atura la presentació.
  • A la part inferior dreta, fes clic a Estàs presentant i després Atura la presentació.

Presentar contingut si algú altre ja ho està fent

1. A la part inferior, fes clic a Presenta ara.
  2. Selecciona La pantalla completa, Una finestra o Pestanya de Chrome.
  3. Selecciona Inicia la meva presentació.
Consell: si comences a presentar contingut mentre una altra persona ja ho està fent, la seva presentació es posarà en pausa.

Controlar els fitxers de Presentacions a Google Meet

Les edicions següents de Workspace poden controlar Presentacions a Google Meet:
  • Business Starter
  • Business Standard
  • Business Plus
  • Enterprise Starter
  • Enterprise Essentials
  • Enterprise Standard
  • Enterprise Plus
  • Essentials
  • Education Standard
  • Education Plus
  • Teaching & Learning Upgrade
  • Workspace Individual

Si fas servir Google Meet en un compte de la feina o d'un centre educatiu apte, pots controlar els fitxers de Presentacions de Google des d'una videotrucada de Google Meet.

Important: per controlar un fitxer de Presentacions de Google des d'una videotrucada de Google Meet, has d'utilitzar un ordinador amb un navegador Chrome.

1. En una pestanya o finestra de Chrome, obre el fitxer de Presentacions que vulguis presentar.
  2. En una altra finestra de Chrome, obre Google Meet i uneix-te a una videotrucada.
  3. A la part inferior de la pantalla de la reunió, fes clic a Presenta ara i, a continuació, Una pestanya.
  4. Selecciona la pestanya que conté el fitxer de Presentacions i, a continuació, fes clic a Comparteix.
  5. A Google Meet, a la part inferior dreta de la pantalla, fes clic a Inicia la presentació de diapositives.
    • Important: només pots controlar una presentació a Google Meet quan estàs en mode de presentació de diapositives.
  6. El tauler de control que hi ha a la part inferior dreta et permet:
    • Fer clic a la diapositiva següent o anterior amb els botons de fletxa.
    • Anar a una diapositiva concreta fent clic al número de diapositiva i triant-ne una de la llista de diapositives.
    • Finalitzar la presentació de diapositives fent clic a Surt de la presentació de diapositives .
    • Obrir un tauler per a les notes de l'orador a la videotrucada de Google Meet fent clic a Mostra les notes de l'orador Speaker notes. Si tens les notes de l'orador obertes, pots fer clic a Amaga les notes de l'orador Speaker notes.
    • Obrir els enllaços o reproduir el contingut multimèdia inserits a la presentació.
      • Després de fer clic a Controls multimèdia i d'enllaços de Presentacions Reprodueix, apareixerà una llista dels enllaços i del contingut multimèdia de la diapositiva actual.

Presentar contingut a Google Meet des de Documents, Fulls de càlcul o Presentacions de Google

Important: per presentar contingut directament a Google Meet des de Documents, Fulls de càlcul o Presentacions de Google, has de tenir un ordinador i un navegador Chrome.
Pots presentar directament a Google Meet des de Documents, Fulls de càlcul o Presentacions de Google. D'aquesta manera, és més fàcil presentar un document, un full o una presentació de diapositives en una reunió. Abans de presentar, uneix-te a la reunió per saber si s'està gravant. Obtén informació sobre com pots utilitzar Google Meet amb Documents, Fulls de càlcul, Presentacions i Jamboard.

Compartir els fitxers que es presenten

Durant la presentació, pots compartir l'accés al fitxer quan algú el necessiti. Només pots compartir fitxers de Documents, Fulls de càlcul o Presentacions.

Important: per veure suggeriments de compartició, has d'utilitzar el navegador Chrome o Edge i no has d'estar en mode d'incògnit.

• Només apareix un suggeriment de compartició si, com a mode de compartició, selecciones que es presenti una pestanya.
  • Pots concedir accés al fitxer i adjuntar-lo a l'esdeveniment de Calendar de la reunió.
  • Els assistents a la reunió rebran una notificació per informar-los que:
    • Has compartit el fitxer.
    • L'enllaç està compartit al xat de la reunió.

Compartir un fitxer durant la presentació

1. Fes clic a Comparteix al xat de Meet .
  2. Selecciona una opció:
    • Si tots els participants tenen accés al fitxer, l'enllaç es compartirà al xat de Meet i s'adjuntarà a l'esdeveniment de Calendar.
    • Si un participant no té accés al fitxer, rebràs una notificació amb una finestra emergent. Fes clic a Comparteix al xat de Meet.
  3. El fitxer es compartirà al xat de Meet i s'adjuntarà a l'esdeveniment de Calendar.

Consell: per no adjuntar un fitxer a un esdeveniment, a la finestra emergent, desmarca l'opció "Adjunta el fitxer a l'esdeveniment de Calendar".

Compartir un fitxer al xat de Meet

1. Durant o després de la presentació, obre el xat de Meet .
  2. Fes clic a Comparteix {nom_del_fitxer}.
    • Si tots els participants tenen accés al fitxer, l'enllaç apareixerà al xat de Meet.
  3. Fes clic a Envia Envia.
  4. Si un participant no té accés al fitxer, rebràs una notificació amb una finestra emergent. Fes clic a Comparteix al xat de Meet.
  5. El fitxer es compartirà al xat de Meet.