Presentar durant una videotrucada

En una reunió, pots presentar tota la pantalla o una finestra concreta. Mentre presentes, pots compartir informació com ara documents, presentacions, fulls de càlcul i molt més.

Consells:

Obtén més informació sobre la configuració de Google Meet per a administradors.

Presentar contingut durant una reunió

Tip: There can be a maximum of up to 10 simultaneous presentations in a meeting at a time.
  1. Uneix-te a una videotrucada de Meet.
  2. A la part inferior, fes clic a Presenta ara Compartir la pantalla.
  3. Selecciona La pantalla completa, Una finestra o Una pestanya.
    • Si presentes una pestanya de Chrome, es comparteix l'àudio de la pestanya de manera predeterminada.
    • Per presentar una altra pestanya, selecciona-la i fes clic a Comparteix aquesta pestanya.
  4. Fes clic a Comparteix.
  5. Opcional: per deixar de fixar la presentació i veure-la com a mosaic, fes clic a No fixis . Ara pots veure més participants mentre presentes.

Consells:

• Si la càmera està activada, es mostrarà el vídeo mentre fas la presentació.
  • Per obtenir millors presentacions i evitar un bucle infinit, comparteix una finestra nova o una pestanya concreta, en comptes de la finestra de la reunió.
  • Per compartir l'àudio, has de seleccionar Comparteix una pestanya de Chrome o Comparteix aquesta pestanya.

Aturar la presentació

• A la finestra de Meet, fes clic a Atura la presentació.
  • A la part inferior dreta, fes clic a Estàs presentant i, a continuació, Atura la presentació.

Presentar contingut si algú altre ja ho està fent

1. A la part inferior, fes clic a Presenta ara.
  2. Selecciona La pantalla completa, Una finestra o Pestanya de Chrome.
  3. Selecciona Inicia la meva presentació.
Consell: si comences a presentar contingut mentre una altra persona ja ho està fent, la seva presentació es posarà en pausa.

Presentar contingut a Google Meet des de Documents, Fulls de càlcul o Presentacions de Google

Important: per presentar contingut directament a Google Meet des de Documents, Fulls de càlcul o Presentacions de Google, has de tenir un ordinador i un navegador Chrome.
Pots presentar directament a Google Meet des de Documents, Fulls de càlcul o Presentacions de Google. D'aquesta manera, és més fàcil presentar un document, un full o diapositives en una reunió a la qual assisteixes. Abans de presentar contingut, uneix-te a la reunió per saber si s'està gravant.
  1. Ves a Google Meet.
  2. Uneix-te a una reunió.
  3. Obre un fitxer a Documents, Fulls de càlcul o Presentacions.
  4. A l'àrea de menús de la part superior, fes clic a Presenta a una reunió .
  5. Tria una reunió (o introdueix un codi de reunió).
  6. Selecciona la previsualització de la pestanya per confirmar i començar a compartir contingut.
  7. Quan tornis a Meet, podràs veure el contingut que has presentat directament a la reunió.
Consell: si presentes contingut des de Presentacions, pots fer clic a Presenta per mostrar la presentació en mode de pantalla completa.

Unir-se només per presentar

Quan t'uneixes per presentar contingut, a la reunió només es mostra la finestra o l'aplicació del teu ordinador. No s'envia ni es rep àudio ni cap altre vídeo.
  1. Ves a https://meet.google.com/.
  2. Selecciona la reunió programada o fes clic a Uneix-me a una reunió o inicia'n una.
  3. Introdueix un codi de reunió.
  4. Fes clic a Presenta.
  5. Selecciona una finestra o una aplicació.
  6. Selecciona Comparteix.

Impedir que els participants comparteixin la pantalla

Important: per utilitzar aquesta funció, has d'activar la gestió d'amfitrions.
Els amfitrions de les reunions poden impedir que els participants comparteixin la pantalla. Si desactives les presentacions en reunions recurrents o en reunions que utilitzen el mateix codi, l'opció de configuració es desa per a la pròxima reunió programada. Si desactives les presentacions en una reunió única, una reunió amb àlies o una reunió a l'instant, l'opció de configuració de presentació s'activa un cop finalitza la reunió.

Per activar o desactivar la compartició de pantalla:

1. Uneix-te a una videotrucada de Meet.
  2. A la part inferior dreta, fes clic a Controls d'amfitrió .
  3. Al tauler lateral que s'obre, commuta l'opció Compartir la seva pantalla a activada o desactivada.
Consell: si no pots activar o desactivar l'opció de configuració, és possible que hagis de desactivar una extensió de Chrome per a Meet. Obtén informació sobre com pots instal·lar i gestionar extensions.