Presenteren tijdens een videovergadering

Wilt u meer uit Google-apps halen op het werk of op school? Meld u aan voor een kosteloze proefperiode voor G Suite
" "

Tips

Presenteer uw hele scherm of een specifiek venster in een vergadering om documenten, presentaties, spreadsheets en meer te delen.

Wilt u interactievere en boeiendere presentaties geven? Bekijk deze tien G Suite-tips voor mooie presentaties.

Opmerking: Sta toe dat meldingen worden getoond wanneer daarom wordt gevraagd. U ziet een melding als uw scherm zichtbaar is voor anderen.

Voorbeelden

• Train nieuwe werknemers op afstand.
  • Breng klanten op de hoogte van projectideeën.
  • Organiseer virtuele conferenties en presenteer uw ideeën.
  • Deel uw notulen, projecten, routekaarten en onderzoeken met internationale belanghebbenden.
  • Brainstorm en bewerk voorstellen met externe teamleden.

Delen en presenteren tijdens een videovergadering" "

Presenteren tijdens een vergadering

1. Neem deel aan een videovergadering.
  2. Selecteer rechtsonder Nu presenteren.
  3. Selecteer Je volledige scherm of Een venster.
  4. Selecteer Delen.
Uw hele scherm of een venster presenteren

Als uw camera is ingeschakeld, blijven deelnemers uw video zien terwijl u presenteert.

Presenteren stoppen

• Klik in het Meet-venster op Presenteren stoppen.
  • U kunt ook rechtsonder klikken op U presenteert nuen vervolgens Presenteren stoppen.

Presenteren als iemand anders al aan het presenteren is

1. Klik rechtsonder op Nu presenteren.
  2. Selecteer Uw hele scherm of Een venster.
  3. Selecteer In plaats daarvan presenteren.

Alleen deelnemen om te presenteren

Als u deelneemt aan een vergadering met Google-hardware voor vergaderruimten, kunt u vanaf een laptop presenteren.

Wanneer u deelneemt om te presenteren, wordt alleen het venster of de app van uw computer weergegeven in de meeting. Er wordt geen audio of andere video verzonden of ontvangen.

1. Ga naar https://meet.google.com/.
  2. Selecteer de geplande vergadering of klik op Vergadering starten of deelnemen aan vergadering en voer de code van een vergadering in.
  3. Klik op Presenteren.
  4. Selecteer een venster of app.
  5. Selecteer Delen.