Kom i gang med anrop i Google Meet

Viktig: Denne artikkelen handler om anrop via den eldre versjonen av Google Meet (tidligere kalt Duo). Finn ut mer om Meet-anrop og møtetilbud.

For å ringe via den eldre versjonen av Meet (tidligere kalt Duo) må du legge til en konto eller et telefonnummer.

• Hvis du bare legger til kontoen din, men ikke noe telefonnummer: Du kan ringe og motta anrop med den eldre versjonen via e-post, men du kan ikke nås via telefonnummeret ditt.
  • Hvis du bare legger til telefonnummeret ditt, men ingen konto: Du kan ringe og motta anrop med den eldre versjonen eller bli med i møter som gjest, men du kan ikke opprette eller planlegge møter.

Tips:

• Folk som har telefonnummeret ditt, kan nå deg i alle Google-tjenester. Du kan administrere telefonnumrene som er knyttet til Google-kontoen din i Google-kontoinnstillingene dine.
  • For Business- og EDU-brukere:

Velg ringekontoen din (for den eldre versjonen av anrop)

Hvis enheten din laster inn Google-kontoer på forhånd, velger du kontoen du vil ringe med.

Du kan gi Meet tilgang til

• mikrofonen din og kameraet ditt
  • kontaktene dine for anrop
  • varsler på enheten din

Hvis du velger å bruke Meet uten Google-konto, skriver du inn og bekrefter telefonnummeret ditt.

• Hvis du har et bekreftet telefonnummer, men ingen Google-konto, kan du ringe, motta anrop og bli med i møter som gjest, men ikke opprette eller planlegge møter.
  • For å legge til en Google-konto i ringekontoen din senere, trykk på Meny og så Innstillinger og så Ringekonto og så Legg til konto.
    • Hvis du velger å legge til en Google-konto senere, kan folk nå deg i ulike Google-tjenester via både telefonnummeret ditt og Google-kontoen din.

Bekreft telefonnummeret ditt

Viktig:

• For å bruke Meet på en mobilenhet med SIM-kort må du bekrefte telefonnummeret ditt.
  • Hvis du bruker et nettbrett eller en mobilenhet uten SIM-kort og velger å ikke legge til et telefonnummer, kan du ringe og motta anrop via Google-kontoen din.

Slik bekrefter du et telefonnummer:

1. Skriv inn telefonnummeret på iOS-enheten din.
  2. Trykk på Godta.
    • Hvis nummeret du skriver inn, allerede er tilknyttet en Google-konto, bekreftes det automatisk.
    • Hvis ikke sender Google Meet en kode til nummeret du skriver inn. Kostnader fra mobiloperatøren kan påløpe.
  3. Skriv inn koden du mottar i tekstmeldingen.
    • Hvis du ikke får noen tekstmelding, trykker du på Send SMS på nytt.
    • Hvis du har mobildekning, men ikke får tekstmeldingen, kan du trykke på Ring meg.
    • Hvis du fortsatt har problemer, kan du gå til artikkelen om feilsøking for bekreftelse.

Endre kontoen du bruker for den eldre versjonen av anrop.

Slik sletter du ringekontoen din:

1. Åpne Google Meet-appen på iOS-enheten.
  2. Trykk på menyen øverst til venstre.
  3. Trykk på Innstillinger og så Anropsinnstillinger (eldre versjon) og så Ringekonto og så Slett ringekontoen.
    • Denne handlingen sletter Meet-anropsloggen (eldre versjon).
  4. Trykk på Slett.

Legg til en ny ringekonto:

1. Åpne Google Meet-appen på iOS-enheten.
  2. Øverst til høyre trykker du på brukerbildet ditt.
  3. Trykk på kontoen du vil bruke den eldre versjonen av anrop med.
  4. Trykk på menyen øverst til venstre.
  5. Trykk på Innstillinger og så Legg til en ringekonto.
  6. Legg til og bekreft telefonnummeret ditt.

Bruk den eldre versjonen av anrop med Business- eller EDU-kontoen din

Viktig:

For Business- og EDU-brukere:

1. Åpne Google Meet-appen på iOS-enheten.
  2. Trykk på menyen øverst til venstre.
  3. Trykk på Innstillinger .
  4. Trykk på Tilknytt ringekonto (eldre versjon) ved siden av Business- eller EDU-kontoen din.