Començar a fer trucades a Google Meet

Important: aquest article tracta sobre les trucades heretades a Google Meet (abans, Duo). Obtén més informació sobre les solucions de trucades de Meet i de reunions.

Per utilitzar les trucades heretades de Meet (abans, Duo), has d'afegir un compte o un número de telèfon.

• Si només afegeixes el compte, però no el número de telèfon: pots fer i rebre trucades heretades a través del correu electrònic, però no et poden contactar al número de telèfon.
  • Si només afegeixes el número de telèfon, però no el compte: pots fer i rebre trucades heretades o unir-te a reunions com a convidat, però no pots crear ni programar reunions.

Consells:

• Les persones que coneguin el teu número de telèfon podran contactar amb tu en tots els serveis de Google. Pots gestionar els números de telèfon associats al teu Compte de Google a la configuració del compte.
  • Per als usuaris d'empreses i de centres educatius:

Seleccionar el compte per a trucades (en el cas de les trucades heretades)

Si el dispositiu carrega prèviament els Comptes de Google, selecciona el compte amb què vols fer les trucades.

Pots permetre que Meet accedeixi a:

• El micròfon i la càmera
  • Els contactes per fer trucades
  • Les notificacions del dispositiu

Si decideixes utilitzar Meet sense un Compte de Google, introdueix el teu número de telèfon i verifica'l.

• Si tens un número de telèfon verificat, però no tens un Compte de Google, pots fer i rebre trucades o unir-te a reunions com a convidat, però no pots crear ni programar reunions.
  • Per afegir més endavant un Compte de Google al teu compte per a trucades amb número de telèfon, toca Menú i, a continuació, Configuració i, a continuació, Compte per a trucades i, a continuació, Afegeix un compte.
    • Si decideixes afegir un Compte de Google més endavant, les persones podran contactar amb tu en tots els serveis de Google tant amb el teu número de telèfon com amb el teu Compte de Google.

Verificar el número de telèfon

Important:

• Per utilitzar Meet en un dispositiu mòbil amb una SIM, has de verificar el teu número de telèfon.
  • Si utilitzes una tauleta o un dispositiu mòbil sense targeta SIM i decideixes no afegir un número de telèfon, pots fer i rebre trucades amb el teu Compte de Google.

Per verificar un número de telèfon:

1. Al dispositiu iOS, introdueix el teu número de telèfon.
  2. Toca Accepto.
    • Si el número que introdueixes ja està associat a un Compte de Google, es verificarà automàticament.
    • En cas contrari, Google Meet enviarà un codi al número que introdueixis. L'operador pot aplicar càrrecs de missatges de text.
  3. Introdueix el codi que hagis rebut al missatge de text.

Canviar el compte que s'utilitza per a les trucades heretades

Suprimeix el compte per a trucades:

1. Al dispositiu iOS, obre l'aplicació Google Meet .
  2. A la part superior esquerra, toca Menú .
  3. Toca Configuració i, a continuació, Configuració de la trucada (heretada) i, a continuació, Compte per a trucades i, a continuació, Suprimeix el compte per a trucades.
    • Aquesta acció suprimeix l'historial de trucades (heretades) de Meet.
  4. Toca Suprimeix.

Afegeix un nou compte per a trucades:

1. Al dispositiu iOS, obre l'aplicació Google Meet .
  2. A la part superior dreta, toca el teu avatar.
  3. Toca el compte amb què vols fer trucades heretades.
  4. A la part superior esquerra, toca Menú .
  5. Toca Configuració i, a continuació, Afegeix un compte per a trucades.
  6. Afegeix i verifica el teu número de telèfon.

Fer trucades heretades amb un compte d'empresa o de centre educatiu

Important:

Per als usuaris d'empreses i de centres educatius:

1. Al dispositiu iOS, obre l'aplicació Google Meet .
  2. A la part superior esquerra, toca Menú .
  3. Toca Configuració .
  4. Al costat del teu compte d'empresa o de centre educatiu, toca Enllaç al compte per a trucades (heretat).