Hvis du vil teste oversættelse af undertekster i realtid, kan du tilmelde dig betaversionen af funktionen til oversættelse af Meet-undertekster.

Se oplysninger om videoopkald og vedhæftede filer

Du kan finde oplysninger om videoopkald og vedhæftede filer i et møde.
  1. Deltag i et Meet-videoopkald.
  2. Nederst til højre skal du klikke på Mødeoplysninger efterfulgt af Kopiér info om, hvordan du deltager Kopiér
  3. Indsæt mødeoplysningerne i en mail, chat eller en anden app.
  4. Klik på Send.

Tip! Du kan åbne filer, der er vedhæftet kalenderbegivenheden, ved at klikke på Vedhæftede filer Vedhæft.

Få flere oplysninger om, hvordan du føjer vedhæftede filer til kalenderbegivenheder