Consultar la informació i els fitxers adjunts d'una videotrucada

Pots trobar els detalls i els fitxers adjunts d'una videotrucada des d'una reunió.
  1. Uneix-te a una videotrucada de Meet.
  2. A la part inferior dreta, fes clic a Detalls de la reunió i, a continuació, Copia la informació per unir-se a la reunió Copia
  3. Enganxa els detalls de la reunió en un correu electrònic, en un xat o en una altra aplicació.
  4. Fes clic a Envia.

Consell: per obrir els fitxers adjunts de l'esdeveniment del calendari, fes clic a Fitxers adjunts Adjunta.

Obtén informació sobre com pots afegir fitxers adjunts a esdeveniments del calendari.