Utilitzar anotacions a Google Meet

Per marcar contingut i fer anotacions a Google Meet, els presentadors i els coanotadors designats poden utilitzar les eines d'anotació.

Important: les anotacions per a iOS es llançaran aviat.

Informació sobre quines edicions de Google Workspace poden utilitzar les anotacions

Important: pots utilitzar les anotacions a Google Meet si tens certes edicions de Google Workspace. Són aquestes:

• Business Starter
  • Business Standard
  • Business Plus
  • Enterprise Starter
  • Enterprise Standard
  • Enterprise Plus
  • Essentials
  • Enterprise Essentials
  • Enterprise Essentials Plus
  • Workspace Individual
  • Education Teaching and Learning Upgrade
  • Education Standard
  • Education Plus
  • Frontline Starter
  • Frontline Standard

Consell: les funcions de Google Meet varien en funció de l'edició de Google Workspace o de la subscripció a Google One que tinguis. Obtén informació sobre les funcions prèmium de Meet.

Informació sobre quins navegadors s'admeten

Pots fer servir les anotacions a la versió M124 de Chrome o en versions posteriors. Obtén informació sobre com pots comprovar la versió del teu navegador.

Com es poden utilitzar les anotacions a Google Meet

Important: no hi ha disponible cap control d'administració a les anotacions.

En una reunió:

1. A l'ordinador, uneix-te a una videotrucada de Meet.
  2. A la part inferior, fes clic a Presenta ara Compartir la pantalla.
  3. Selecciona La teva finestra, Pestanya o Tota la pantalla.
  4. Com a presentador, rebràs la notificació "Ara pots fer anotacions a la pantalla. Tothom les pot veure".
  5. Per seleccionar una opció d'anotació, a la part inferior dreta, fes clic a .
    • Selecciona una de les opcions següents:
      • Adhesius
      • Bolígraf
      • Tinta evanescent (opció activada de manera predeterminada)
      • Quadre de text
      • Nota adhesiva
      • Línies i formes
      • Color

Consell: també pots seleccionar l'opció Deixa d'anotar. Per suprimir anotacions existents, selecciona Esborra o Esborra-ho tot.

Afegir coanotadors

Per permetre que altres persones facin anotacions:

• En una reunió, obre la llista Participants People Tab.
    1. Cerca l'usuari que vulguis tenir com a coanotador.
    2. Al costat del nom, fes clic a Més accions i, a continuació, Afegeix com a coanotador Dibuixa emojis.
  • Passa el cursor per sobre del requadre de vídeo d'un usuari.
    • Fes clic a Més accions i, a continuació, Afegeix com a coanotador Dibuixa emojis.

Comprovar què cal per fer anotacions en una presentació

Per fer anotacions en una presentació, assegura't que:

• El teu navegador és compatible.
  • Ets el presentador actual.
  • Has fixat la teva presentació.
  • Estàs presentant en una pestanya o en una finestra (fent servir la pantalla completa en un segon monitor).

Recursos relacionats

Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda