Bruk annoteringer i Google Meet

På Android kan du bruke annoteringer hvis du presenterer skjermen din og velger Hele skjermen. Hvis du presenterer med en Android-enhet, kan du ikke tilordne medforfattere.

Viktig: Annoteringer for iOS lanseres snart.

Finn ut hvilke Google Workspace-utgaver som støtter annoteringer

Viktig: Du kan bruke annoteringer i Google Meet på Android hvis du har disse Google Workspace-utgavene:

• Business Starter
  • Business Standard
  • Business Plus
  • Enterprise Starter
  • Enterprise Standard
  • Enterprise Plus
  • Essentials
  • Enterprise Essentials
  • Enterprise Essentials Plus
  • Workspace Individual
  • Education Teaching and Learning Upgrade
  • Education Standard
  • Education Plus
  • Frontline Starter
  • Frontline Standard

Tips: Google Meet-funksjonene varierer avhengig av hvilket Google Workspace- eller Google One-abonnement du har. Finn ut mer om premiumfunksjoner i Meet.

Slik bruker du annoteringer i Google Meet

I et møte:

1. Åpne Meet-appen på Android-enheten.
  2. Bli med i et møte.
  3. Slik presenterer du skjermen:
    • Trykk på Del skjermen Del skjerm og så Hele skjermen.
    • Trykk på Flere alternativer og så Del skjermen Del skjerm og så Hele skjermen.
      • Denne funksjonen blir snart tilgjengelig via deling i enkeltapper.
  4. Som foredragsholder får du varselet «Nå kan du annotere på skjermen. Alle kan se annoteringene dine.»
  5. For å velge et annoteringsalternativ, trykk på Tegn emoji.
    • Velg ett av disse alternativene:
      • Penn
      • Viskelær
      • Papirkurv
  6. For å lukke og fjerne alle eksisterende annoteringer, velg Avslutt annoteringer.

Sjekk hva du trenger for å annotere en presentasjon

For å annotere en presentasjon må du