Annotaties gebruiken in Google Meet

Op Android kunt u annotaties gebruiken als u uw scherm presenteert en Hele scherm selecteert. Als u presenteert met een Android-apparaat, kunt u geen co-annotators aanwijzen.

Belangrijk: Annotaties voor iOS worden binnenkort gelanceerd.

Meer informatie over in welke Google Workspace-versies u annotaties kunt gebruiken

Belangrijk: U kunt annotaties gebruiken in Google Meet op Android als u deze Google Workspace-versies gebruikt:

• Business Starter
  • Business Standard
  • Business Plus
  • Enterprise Starter
  • Enterprise Standard
  • Enterprise Plus
  • Essentials
  • Enterprise Essentials
  • Enterprise Essentials Plus
  • Workspace Individual
  • Education Teaching and Learning Upgrade
  • Education Standard
  • Education Plus
  • Frontline Starter
  • Frontline Standard

Tip: Welke Google Meet-functies u heeft, hangt af van uw Google Workspace- of Google One-abonnement. Meer informatie over Premium Meet-functies.

Annotaties gebruiken in Google Meet

In een vergadering:

1. Open de Meet-app op uw Android-apparaat.
  2. Neem deel aan een vergadering.
  3. Zo presenteert u uw scherm:
    • Tik op Scherm delen Scherm delen en dan Volledig scherm.
    • Tik op Meer opties en dan Scherm delen Scherm delen en dan Volledig scherm.
      • Deze functie komt binnenkort beschikbaar via de mogelijkheid om een enkele app te delen.
  4. Als presentator krijgt u de melding 'Je kunt nu annotaties plaatsen op het scherm. Iedereen kan je annotaties zien.'
  5. Tik op Emoji tekenen om een annotatieoptie te selecteren.
    • Selecteer een van de volgende opties:
      • Pen
      • Gum
      • Prullenbak
  6. Selecteer Annotaties sluiten om alle bestaande annotaties te sluiten en te wissen.

Nagaan wat u nodig heeft om een aantekeningen te maken bij een presentatie

Als u annotaties aan een presentatie wilt toevoegen, zorgt u voor het volgende: