Google Meetin merkinnät

Androidilla merkintöjä voi käyttää näytön esittämisen yhteydessä, kun Koko näyttö ‑asetus on valittuna. Apumerkitsijöitä ei voi lisätä, jos esitys tapahtuu Android-laitteella.

Tärkeää: Merkinnät ovat tulossa pian käyttöön myös iOS-laitteille.

Merkintöjä tukevat Google Workspace ‑versiot

Tärkeää: Google Meet ‑merkintöjä voi käyttää Androidilla seuraavilla Google Workspace ‑versioilla:

• Business Starter
  • Business Standard
  • Business Plus
  • Enterprise Starter
  • Enterprise Standard
  • Enterprise Plus
  • Essentials
  • Enterprise Essentials
  • Enterprise Essentials Plus
  • Workspace Individual
  • Education Teaching and Learning Upgrade
  • Education Standard
  • Education Plus
  • Frontline Starter
  • Frontline Standard

Vinkki: Google Meet ‑ominaisuudet vaihtelevat Google Workspace- tai Google One ‑tilauksen mukaan. Lue lisää Meetin premium-ominaisuuksista.

Merkintöjen käyttäminen Google Meetissä

Kokouksessa:

1. Avaa Meet-sovellus Android-laitteella.
  2. Liity kokoukseen.
  3. Näytön esittäminen:
    • Napauta Jaa näyttö Näytön jakaminen ja sitten Koko näyttö.
    • Napauta Lisäasetukset ja sitten Jaa näyttö Näytön jakaminen ja sitten Koko näyttö.
      • Ominaisuus tulee pian saataville yksittäisen sovelluksen jakamisen kautta.
  4. Esittäjän ruudulla näkyy ilmoitus "Voit nyt tehdä merkintöjä näytölle. Kaikki voivat nähdä merkinnät."
  5. Valitse merkintävaihtoehto napauttamalla Piirrä hymiö.
    • Valitse haluamasi vaihtoehto:
      • Kynä
      • Poisto
      • Roskakori
  6. Jos haluat sulkea ja poistaa kaikki nykyiset merkinnät, valitse Poistu merkinnöistä.

Merkintöjen lisääminen esitykseen

Jos haluat tehdä merkintöjä esitykseen, varmista, että käytössä on