Titta på en livestream

Viktigt!

• Om du vill titta på en livestream måste du finnas i samma organisation som mötesorganisatören eller ha identifierats av Workspace-administratören som en betrodd Workspace-underdomän. Kontakta Workspace-administratörerna för att konfigurera Domänöverskridande livestreaming.
  • Som livestream-tittare kan du inte sätta på eller aktivera kameran eller mikrofonen i livestreamen.

Tips! Fråga mötesarrangören om en inspelning finns tillgänglig om du vill titta på händelsen senare. Det går bara att titta på livestreamen när den sänds live.

Titta på en livestreamad händelse

Gäster som vill titta på en livestream-händelse kan:

• Klicka på livestreamlänken i Google Kalender-händelsen eller i ett e-postmeddelande.
  • Klicka på möteslänken. Välj Titta på livestreamen under Andra alternativ i green room.
  • Titta i ett mötesrum som är kompatibelt med Google Meet-maskinvara och som har lagts till i Google Kalender-händelsen. Läs om att lägga till rum i en händelse

När du tittar på en livestream-händelse kan du:

Visa information om livestreamen så här:

1. Klicka på Information om livestream nere till höger på skärmen.
  2. Information om livestreamen visas på höger sidopanel.

Aktivera textning i din livestream

Språket i livestreamens textning bestäms av värden.

Så här visar du textning:

• Klicka på Aktivera textning eller Stäng av textning längst ned i livestream-visaren.