Se direktesendinger

Viktig:

•  For å kunne se direktesendinger må du være i samme organisasjon som arrangøren av møtet, eller være identifisert av Workspace-administratoren som et klarert Workspace-underdomene. Kontakt Workspace-administratorene dine for å konfigurere direktesendinger over flere domener.
  • Hvis du er med i direktesendingen, kan du ikke slå på eller av kameraet eller mikrofonen under direktesendingen.

Tips: Hvis du vil se på møtet senere, kan du spørre møtearrangøren om det finnes et opptak. Det er bare mulig å se på direktesendingen mens den sendes direkte.

Se på en direktesendt aktivitet

Slik kan gjester se på en direktesendt aktivitet:

• De kan klikke på linken til direktesendingen i Google Kalender-aktiviteten eller e-posten de fikk tilsendt.
  • Klikk på møtelinken. Gå til foajéen, og velg Se direktesendingen  under «Andre alternativer for å bli med».
  • Se på direktesendingen fra et møterom som er kompatibelt med Google Meet-enheter, og som er lagt til i Google Kalender-aktiviteten. Finn ut hvordan du legger til rom i aktiviteter

Når du ser på en direktesending, kan du

Slik viser du informasjon om direktesendingen:

1. Klikk på Detaljer om direktesendingen nederst til høyre på skjermen.
  2. Informasjon om direktesendingen vises i sidepanelet til høyre.

Slå på teksting for direktesendingen

Språket i tekstingen på direktesendingen bestemmes av verten.

Slik viser du teksting:

• Klikk på Slå på teksting  eller Slå av teksting nederst i direktesendingsprogrammet.