Een livestream bekijken

Belangrijk:

• Als u een livestream wilt bekijken, moet u bij dezelfde organisatie horen als de organisator van de vergadering of uw domein moet door de Workspace-beheerder zijn geïdentificeerd als een vertrouwd Workspace-subdomein. Vraag uw Workspace-beheerders livestreaming voor meerdere domeinen in te stellen.
  • Als kijker van een livestream kunt u uw camera of microfoon niet aan- of aanzetten voor de livestream.

Tip: Als u de livestream later wilt bekijken, vraagt u de organisator van de vergadering of er een opname beschikbaar is. U kunt de livestream alleen live bekijken terwijl deze wordt uitgezonden.

Een livestream bekijken

Zo bekijkt u een livestream:

Als u een livestream bekijkt, kunt u het volgende doen:

• Reacties sturen
  • Reageren op Polls en Vraag en antwoord
  • Volume aanpassen
  • Ondertiteling aanzetten
  • De kwaliteit van de ontvangen video instellen
  • Overschakelen naar de modus volledig scherm

Zo toont u de livestreamgegevens:

1. Klik rechtsonder in het scherm op Livestreamgegevens .
  2. In het rechtervenster staat informatie over de livestream.

Ondertiteling aanzetten voor uw livestream.

De ondertitelingstaal van de livestream wordt vooraf bepaald door de host.

Zo geeft u ondertiteling weer:

• Klik in de livestreamviewer onderaan op Ondertiteling aanzetten  of Ondertiteling uitzetten .