Livestriimin katsominen

Tärkeää:

• Jos haluat katsoa livestriimiä, sinun on kuuluttava kokouksen järjestäjän organisaatioon tai Workspace-järjestelmänvalvojan vahvistamaan luotettuun Workspace-aliverkkotunnukseen. Jos haluat ottaa verkkotunnusten välisen livestriimauksen käyttöön, ota yhteyttä Workspace-järjestelmävalvojiin.
  • Katsojat eivät voi laittaa kameraa tai mikrofonia päälle livestriimissä.

Vinkki: Jos haluat katsoa tapahtuman myöhemmin, kysy kokouksen järjestäjältä, onko tallennetta saatavilla. Livestriimiä voi seurata vain suorana lähetyksenä.

Livestriimin katsominen

Osallistujat voivat seurata livestriimiä

• klikkaamalla livestriimin linkkiä Google Kalenteri ‑tapahtumasta tai sähköpostista
  • klikkaamalla kokouslinkkiä ja valitsemalla lämpiössä "Muut liittymisvaihtoehdot" ‑kohdan alta Katso livestriimiä
  • Google Meet ‑laitteiston kanssa yhteensopivassa kokoushuoneessa, joka on lisätty Google Kalenteri ‑tapahtumaan (lue lisää huoneen lisäämisestä tapahtumaan).

Livestriimin seuraajat voivat

• lähettää reaktioita
  • vastata äänestyksiin ja käyttää K & V ‑ominaisuutta
  • säätää äänenvoimakkuutta
  • lisätä tekstityksiä
  • muuttaa videon kuvanlaatua
  • vaihtaa koko näytön tilaan.

Livestriimin tiedot saa näkyviin näin:

1. Klikkaa näytön oikeasta alareunasta Livestriimin tiedot .
  2. Livestriimin tiedot näkyvät oikeassa sivupaneelissa.

Tekstitysten käyttöönotto livestriimissä

Järjestäjä määrittää livestriimin tekstityskielen.

Jos haluat nähdä tekstitykset:

• Klikkaa livestriiminäkymän alareunasta Laita tekstitykset päälle tai Laita tekstitykset pois päältä .