Mirar una transmissió en directe

Important:

• Per veure una transmissió en directe, has de pertànyer a la mateixa organització que l'organitzador de la reunió, o bé l'administrador de Workspace t'ha d'haver identificat com a subdomini de Workspace de confiança. Contacta amb els administradors de Workspace per configurar la transmissió en directe entre dominis.
  • Com a espectador d'una transmissió en directe, no hi pots activar la càmera ni el micròfon.

Consell: per veure l'esdeveniment més tard, demana a l'organitzador de la reunió si la gravació està disponible. La transmissió en directe només es pot mirar mentre s'emet.

Mirar un esdeveniment de transmissió en directe

Per mirar un esdeveniment de transmissió en directe, pots:

• Fer clic a l'enllaç de la transmissió en directe que hi ha a l'esdeveniment de Google Calendar o al correu electrònic.
  • Fer clic a l'enllaç de la reunió. A la Pantalla d'espera i a "Altres opcions per unir-se", selecciona Mira la transmissió en directe
  • Mirar-lo des d'una sala de reunions compatible amb maquinari de Google Meet que s'hagi afegit a l'esdeveniment de Google Calendar. Obtén informació sobre com pots afegir una sala a un esdeveniment.

Quan mires un esdeveniment de transmissió en directe, pots:

• Enviar reaccions.
  • Respondre a enquestes i preguntes.
  • Ajustar el volum.
  • Afegir subtítols.
  • Definir la qualitat del vídeo rebut.
  • Canviar al mode de pantalla completa.

Per mostrar la informació de la transmissió en directe:

1. A la part inferior dreta de la pantalla, fes clic a Detalls de la transmissió en directe .
  2. Al tauler lateral dret, es mostra la informació de la transmissió en directe.

Activar els subtítols en una transmissió en directe

L'idioma dels subtítols d'una transmissió en directe el determina l'amfitrió.

Per mostrar els subtítols:

• Al visor de la transmissió en directe, a la part inferior, fes clic a Activa els subtítols o Desactiva els subtítols .