Foreta Meet-anrop på høyttalere eller skjermer

Du kan ringe venner, familie og bedrifter og få stemmen din på en Google Nest-høyttaler eller -skjerm. Før du ringer fra høyttaleren eller skjermen, må du konfigurere ringemetoden du foretrekker.

Viktig: Støtten for Telstra og Taiwan Mobile er avsluttet. I desember 2023 avsluttes støtten for Telecom Italia.

Selv om Google Duo og Google Meet er slått sammen til en ny Meet-app, vises fortsatt Google Duo-ikonet Duo app på Google Nest-skjermer. Finn ut mer om den nye Google Meet-appen.

Ring fra Nest-høyttalere eller -skjermer

Start et taleanrop

Taleanrop er tilgjengelige på alle Google Nest-høyttalere og -skjermer via Google Meet.

Hvis du bor i USA eller Canada, kan du også bruke Google-støttede anrop eller mobilanrop via Google Fi og Google Voice.

Før du kan bruke talekommandoer til å starte anrop, må du konfigurere ringemetoden du foretrekker.

Du kan for eksempel si «Hey Google» og deretter

• «Ring [kontaktnavn].»
  • «Ring [bedriftsnavn]»
  • «Hva er nærmeste [bedrift]?» og deretter «Hey Google, ring dem».
    • Du blir bedt om å legge til navnet og nummeret i Google-kontaktene dine.
  • «Ring [telefonnummer].»
  • «Ring på nytt.»

For å ringe med berøringsskjermen, konfigurer husholdningskontakter på en Nest-skjerm.

1. Sveip ned fra toppen av skjermen på enheten.
  2. Trykk på Kommunikasjon.
  3. På «Husholdningskontakter»-kortet trykker du på Ring .
    • Anropsmetoden avhenger av kontakten du velger.

Tips: Hvis «Digital balanse» er slått på, kan denne funksjonen være tilgangsbegrenset eller blokkert av

• Pause
  • Filtre
  • Ikke forstyrr

Finn ut mer om Digital balanse.

Start en videosamtale

Du kan starte videoanrop med Google Meet. Videoanrop er tilgjengelige på

• Google Nest Hub
  • Google Nest Hub (2. generasjon)
  • Google Nest Hub Max

Enheten du ringer til, må ha et kamera. Du kan motta, men ikke sende video med Nest Hub og Nest Hub (2. generasjon).

1. Si «Hey Google, start et videoanrop til [kontakt]».
  2. Hvis du har konfigurert husholdningskontakter på en Nest-skjerm, sveiper du ned fra toppen av skjermen. Finn ut hvordan du konfigurerer husholdningskontakter på Nest-skjermer.
  3. Trykk på Kommunikasjon.
  4. På «Husholdningskontakter»-kortet trykker du på Videoanrop Video Call.
Tips: Hvis du ser et tapt anrop på skjermen, trykker du på varselet. Trykk deretter på Ring [kontaktnavn].
Start gruppesamtaler på Nest-skjermer

Du kan starte videoanrop til grupper via Google Meet på Nest-skjermer. Denne funksjonen er tilgjengelig på engelsk i USA, Storbritannia, Australia og Canada.

Før du begynner, må du opprette en gruppe i Google Meet-appen.

Slik starter du gruppeanrop:

1. Si «Hey Google, start et gruppeanrop».
  2. På Nest-skjermen velger du gruppen du vil ringe til.

Hvis du har et nylig tapt anrop, kan du trykke på det relaterte kortet for å bli med i samtalen eller ringe opp igjen.

Avhengig av gruppestørrelsen kan det hende at du ikke ser alle i samtalen på skjermen. For å finne noen andre i samtalen, trykk på overflytsmenyen og velg personen du vil finne.

Tips: Hvis Digital balanse er slått på, kan denne funksjonen være tilgangsbegrenset eller blokkert av

• Pause
  • Filtre
  • Ikke forstyrr
Finn ut mer om Digital balanse.
Ring andre enheter

Medlemmer av hjemmet ditt kan ringe til Nest-høyttalerne eller -skjermene dine fra sine egne telefoner eller fra andre Nest-høyttalere eller -skjermer i hjemmet. Finn ut hvordan du administrerer tilgangen medlemmene av hjemmet har.

Tips: Hvis du ikke er hjemme, og «Only Ring When Home» er slått på, kan ikke Nest Hub (2. generasjon) motta anrop mellom enheter. Finn ut hvordan du slår på «Only Ring When Home».

Ring Nest-høyttalere eller -skjermer fra andre Nest-høyttalere eller -skjermer

For å ringe en annen høyttaler eller skjerm i hjemmet, si «Hey Google». Deretter:

• For taleanrop: Si «Ring [navnet på skjermen eller høyttaleren]».
  • For videosamtaler: Si «Start et videoanrop med [navnet på skjermen eller høyttaleren]».

Ring en Nest-høyttaler eller -skjerm fra telefonen

For å ringe enhetene dine fra telefonen må du ha

I Google-assistenten:

• For å ringe en enhet: Si «Hey Google, start et videoanrop til [navnet på skjermen eller høyttaleren]».
  • For å ringe alle enhetene dine, si «Hey Google, start et videoanrop til [navnet på hjemmet]».

I Google Meet-appen:

1. For å ringe alle enhetene dine, åpne Google Meet-appen .
  2. Sveip opp fra bunnen av skjermen.
  3. Trykk på Ring hjemenhetene mine.

I Google Home-appen:

1. For å ringe alle høyttalere og skjermer i hjemmet ditt, åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Trykk på Favoritter og så Ring hjem .

Motta anrop på Nest-høyttaleren eller -skjermen din

Du kan motta Google Meet-anrop på Nest-høyttaleren eller -skjermen din.

• For å svare på et anrop, si «Hey Google, svar på anropet».
  • For å avvise et anrop, si «Hey Google, avvis anropet».

Du kan også bruke et av disse berøringsalternativene:

Google Nest Hub Max, Google Nest Hub, Google Nest Hub (2. generasjon)
  • For å svare på anrop: Trykk på Svar.
  • For å avvise anrop, trykk på Avvis.
Google Home
  • For å svare på anrop: Trykk på toppen.
  • For å avvise anrop: Trykk og hold på toppen.
Google Home Max
  • Slik svarer du på anrop: Trykk på linjen på toppen eller siden.
  • For å avvise anrop: Trykk og hold på linjen på toppen eller siden.
Google Nest Mini (2. generasjon), Google Nest Audio, Google Nest Wifi-punkter
  • Slik svarer du på anrop: Trykk på midten.
  • For å avvise anrop: Trykk og hold på midten.
Google Home Mini (1. generasjon)
  • For å svare på anrop: Trykk på siden.
  • For å avvise anrop: Trykk og hold på siden.
Tips: For å blokkere anrop midlertidig på et bestemt tidspunkt, endre anropsinnstillingene.

Slå av eller på lyden i anrop på Nest-skjermer

På Nest-skjermen trykker du på Kutt lyden Ignorer eller Slå på lyden .

Avslutt anrop

For å avslutte samtaler med stemmen, si «Hey Google» og deretter

• «Avslutt samtalen»
  • «Legg på»
  • «Stopp»
  • «Koble fra»

Slik avslutter du samtalen med berøringskontroller:

• Google Nest Hub Max, Google Nest Hub: Trykk på Avslutt samtalen.
  • Google Home, Google Home Max: Trykk på toppen.
  • Google Nest Mini, Nest Wifi-punkter, Google Nest Audio: Trykk på midten.
  • Google Home Mini: Trykk på siden.

Hvis den du snakker med, avslutter samtalen, hører du en tone som indikerer at samtalen er avsluttet.

Finn aktiviteten din

I Min aktivitet kan du høre taleopptak av kommandoer du har brukt til å starte samtaler, samt andre ting du har sagt til assistenten, for eksempel «Hey Google, legg på». Det blir ikke tatt opp noe annet. Gå til Min aktivitet.

Google lagrer ikke

• taledata
  • Google Meet-samtaler
  • samtaler til mobilenheter via Google

Google lagrer bare

• Samtalevarighet
  • Feil
  • antallet anrop